Morandi lansează primul videoclip muzical 3D din România

Trupa Morandi lansează, peste trei săptămâni, primul videoclip muzical 3D din România, realizat pentru piesa "Rock the World", inclusă pe albumul "Zebra", a declarat pentru MEDIAFAX Marius Moga.

225 afișări
Imaginea articolului Morandi lansează primul videoclip muzical 3D din România

Morandi lansează primul videoclip muzical 3D din România (Imagine: Dragos Cristescu/Mediafax Foto)

Trupa Morandi filmează, miercuri, în pădurea Snagov, primul videoclip muzical 3D din România.

"Videoclipul piesei «Rock the World» va fi lansat în trei săptămâni. Este realizat cu un buget foarte mare, ţinând cont că este primul videoclip 3D din România", a precizat Moga.

Potrivit acestuia, ideea clipului porneşte de la ideea de club în pădure. "Am mutat clubul, plin de fum şi întunecat, în pădure. E ideea de petrecere în mijlocul pădurii, cu muzică şi lumini. (...) Am făcut un super-decor în pădurea Snagov şi azi urmează să filmăm", a mai spus Marius Moga.

Regia videoclipului este semnată de Marius Moga, iar director de imagine este Radu Aldea.

Trupa Morandi este formată din Marius Moga şi Andrei Ştefan Ropcea (Randi). Până în prezent, trupa Morandi a lansat cinci albume: "Reverse" (2005), "Mind Fields" (2006), "Digital Only" (2006), "N3XT" (2007) şi "Zebra" (2009).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici