Morgan Freeman îşi îndeamnă fanii să muncească în folosul comunităţii de ziua lui Nelson Mandela

Actorul american Morgan Freeman le-a cerut fanilor lui să efectueze 67 de minute de muncă în folosul comunităţii, pentru a marca apropiata zi de naştere a fostului preşedinte sud-african Nelson Mandela.

177 afișări
Imaginea articolului Morgan Freeman îşi îndeamnă fanii să muncească în folosul comunităţii de ziua lui Nelson Mandela

Morgan Freeman îşi îndeamnă fanii să muncească în folosul comunităţii de ziua lui Nelson Mandela (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Nelson Mandela va împlini, luni, vârsta de 93 de ani, iar această zi va fi marcată printr-o campanie specială, intitulată "2011 Nelson Mandela Day", informează contactmusic.com.

Organizatorii acestei campanii îi îndeamnă pe toţi oamenii din lume să renunţe, luni, la 67 de minute din timpul lor - cifră care marchează fiecare an pe care Nelson Mandela l-a dedicat din viaţa lui luptei contra apartheidului - şi să muncească în folosul comunităţii sau să participe la diverse acţiuni de caritate.

Morgan Freeman, care l-a interpretat pe Mandela pe marele ecran în filmul "Neînfrânt/ Invictus" (2009) regizat de Clint Eastwood, a anunţat că sprijină această campanie şi i-a îndemnat pe toţi fanii să i se alăture, pentru a sărbători de această manieră ziua de naştere a liderului sud-african.

Actorul american a lansat acest apel în emisiunea prezentată de Piers Morgan pe postul CNN.

Morgan Freeman, care a cunoscut succesul în cinema după ce a trecut de vârsta de 50 de ani, a primit, în februarie 2005, premiul Oscar pentru cel mai bun rol secundar, pentru prestaţia din "O fată de milioane/ Million Dollar Baby", de Clint Eastwood. Actorul a mai fost nominalizat la Oscar pentru rolurile din "Strada/ Street Smart", "Şoferul Doamnei Daisy/ Driving Miss Daisy", "Închisoarea Îngerilor/ The Shawshank Redemption" şi "Invictus/ Neînfrânt".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici