Morrissey concertează la Sala Palatului din Bucureşti, pe 14 octombrie

Interpretul şi compozitorul britanic Morrissey va concerta la Sala Palatului din Bucureşti, pe 14 octombrie, în cadrul turneului său european, care va începe în Marea Britanie, în luna septembrie, potrivit site-ului oficial al artistului.

923 afișări
Imaginea articolului Morrissey concertează la Sala Palatului din Bucureşti, pe 14 octombrie

Morrissey (Foto: AFP)

Steven Patrick Morrissey, cunoscut sub numele de scenă Morrissey, va susţine patru concerte în Marea Britanie, ajungând apoi în Franţa, Belgia, Germania, Elveţia, Italia, Slovenia şi Ungaria. Potrivit paginii de internet morrissey-solo.com, după concertul de la Bucureşti, acesta va ajunge în Macedonia.

Până la ora difuzării acestor informaţii, nu sunt cunoscute data la care se vor pune în vânzare biletele şi nici preţul acestora.

În vârstă de 56 de ani, Morrissey şi-a început cariera în 1977, devenind celebru odată cu fondarea trupei pop-rock The Smiths, în 1982, cu care a a lansat patru albume de studio şi câteva compilaţii, dar şi numeroase single-uri. Trupa s-a destrămat în 1987.

Textele lui Morrissey sunt deseori deprimante, abordând teme ca dragostea, moartea, alienarea, vegetarianismul, incluzând şi o doză de umor. Referinţele din texte la idolii săi - Alain Delon, James Dean, Oscar Wilde - au adus trupei britanice mulţi fani cu educaţie universitară, care, altfel, poate nu ar fi ascultat muzică pop/rock.

Foto: Arhiva Mediafax Foto

Printre piesele sale celebre lansate de-a lungul anilor se numără cântece precum "Girlfriend In A Coma", "How Soon Is Now?", "First of the Gang to Die" şi "Irish Blood, English Heart".

După încheierea proiectului The Smiths, Morrissey şi-a continuat cariera solo, lansând 10 albume de studio, întrerupte de o pauză muzicală de şapte ani (1997 - 2004). Cel mai recent material discografic este "World Peace Is None of Your Business", lansat la jumătatea anului 2014.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici