Motanul infractor, care a „terorizat” un cartier întreg, a fost în sfârşit prins. Felina avea o preferinţă pentru o anumită piesă vestimentară | FOTO

  • Motanul Jasper şi-a făcut o reputaţie foarte proastă în cartierul unde locuieşte din cauza tendinţelor sale cleptomane.
  • Felina a depozitat în casa stăpânilor săi mai multe obiecte care aparţineau vecinilor.
  • În privinţa „pradei” sale, Jasper avea o preferinţă pentru o anumită piesă vestimentară.
5575 afișări
Imaginea articolului Motanul infractor, care a „terorizat” un cartier întreg, a fost în sfârşit prins. Felina avea o preferinţă pentru o anumită piesă vestimentară | FOTO

sursa FOTO: Profimedia

Jasper este un motan birmanez în vârstă de un an, dintr-un orăşel britanic, a cărui pasiune este să fure obiectele vestimentare ale vecinilor, precum haine pentru copii, costume de baie dar mai ales şosete şi lenjerie intimă, relatează Daily Mail.

Stăpâna hoţului patruped, doamna Kristiansen, a observat chiar înainte de Crăciun că în holul casei apăreau o mulţime de obiecte care nu îi aparţineau.

Jasper fura hainele vecinilor de pe sârma pe care erau puse la uscat, apoi îşi lua „prada” şi o mesteca în podul casei stăpânei sale.

Micul infractor a fost dat în vileag de către un vecin care l-a prins în flagrant în timp ce fura o şosetă şi i-a făcut o poză drept „probă incriminatoare”.

În prezent, doamna Kristensen şi fiica ei în vârstă de şase ani se ocupă de „reabilitarea” reputaţiei motanului. Familia felinei a postat pe reţelele de socializare toate obiectele sustrase de „mişelul” Jasper.

Una dintre victimele jafurilor comise de motan şi-a recuperat o pereche de mânuşi pentru grădinărit, iar alţii au fost „reuniţi” cu perechea preferată de şosete sau cu piesele de lenjerie intimă.

Familia lui Jasper a pus la poarta casei o cutie cu obiectele sustrase de motan, unde păgubiţii îşi pot găsi obiectele care le-au fost furate. 

 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici