GALERIE FOTO  Motanul Stepan, simbolul Ucrainei, premiat printre cei mai populari influenceri din lume

Pisica Stepan, simbolul Ucrainei şi starul Instagram cu 1,3 milioane de urmăritori, a fost premiată la Cannes printre cei mai populari influenceri din lume.

1118 afișări
Imaginea articolului Motanul Stepan, simbolul Ucrainei, premiat printre cei mai populari influenceri din lume

Sursa foto: Instagram loveyoustepan

Motanul Stepan, starul Instagram cu 1,3 milioane de urmăritori şi un simbol al Ucrainei, a ajuns la Festivalul de Film de la Cannes, unde, „în stil mare", a primit prestigiosul WIBA 2022 (World Influencers and Bloggers Award), premiul care se acordă celor mai populari influenceri din lume, conform Rai News.

La ceremonia de premiere, Stepan „a purtat” un papion albastru şi galben şi a fost însoţit de TikTok-ul Khaby Lame, care a cerut în mod repetat pe reţelele de socializare să fie oprită invazia din Ucraina.

Stepan şi stăpânii săi au documentat prin intermediul reţelelor de socializare fuga lor din Harkov în Franţa.

Călătoria lor, la fel ca cea a milioane de familii ucrainene, a început la sfârşitul lunii februarie, când au fost treziţi de explozii care le-au zguduit ferestrele şi au privit cu groază cum casele vecine ardeau până la temelii sub ochii lor. Casa lor a rămas neatinsă o săptămână întreagă, până când un glonţ a zburat pe balconul vecinului lor, lovindu-le clădirea.

Fanii motanului au urmărit cu îngrijorare călătoria sa sub bombe pentru a părăsi Harkovul şi, în cele din urmă, s-au bucurat împreună cu el când au auzit că a trecut în siguranţă graniţa poloneză.

După ce au fugit în Franţa, au iniţiat o strângere de fonduri pentru a dona bani organizaţiilor de caritate pentru animale din Ucraina.

Printre admiratorii pisicii se numără şi Britney Spears, care a postat anul trecut o fotografie cu Stepan pe profilul personal şi a primit peste 1,3 milioane de like-uri.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici