Motivul pentru care copiii celui mai celebru cuplu de la Hollywood nu vor mai primi cadouri de Crăciun: "Refuzăm să creştem nişte nesimţiţi"

Mila Kunis dezvăluie de ce nu le cumpără copiilor cadouri de Crăciun

1103 afișări
Imaginea articolului Motivul pentru care copiii celui mai celebru cuplu de la Hollywood nu vor mai primi cadouri de Crăciun: "Refuzăm să creştem nişte nesimţiţi"

Motivul pentru care copiii celui mai celebru cuplu de la Hollywood nu vor mai primi cadouri de Crăciun: "Refuzăm să creştem nişte nesimţiţi"

Mila Kunis (34 de ani) şi Ashton Kutcher (39 de ani) au o fiică de trei ani, Wyatt, şi un fiu de aproape doi ani, Dimitri.

MIla Kunis şi Ashton Kutcher nu plănuiesc să le mai cumpere vreodată copiilor lor cadouri de Crăciun.

Deşi faimosul cuplu dispune de o grămadă de bani, iar copiii lor sunt foarte bine îngrijiţi, cei doi actori fac eforturi pentru a se asigura că moştenitorii lor nu vor creşte atât de răsfăţaţi încât să se transforme în nişte "nesimţiţi".

Astfel, Mila a explicat pentru Entertainment Tonight că în casa lor nu va veni Moş Crăciun, astfel că cei mici nu se vor obişnui să primească lucruri extravagante în fiecare an. De asemenea, aceasta le-a interzis şi bunicilor să încalce regula şi să le dea copiilor cadouri.

"Copiii nu mai apreciază în ziua de azi un singur cadou. Ei nici măcar nu mai ştiu ce-şi doresc, ştiu doar că trebuie să primească chestii".
 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici