Motivul pentru care femeile musulmane nu au voie să se atingă de banane, castraveţi şi morcovi

Un preot islamic a afirmat că femeile musulmane nu ar trebui să se atingă de banane, castraveţi sau morcovi şi a dat o explicaţie care a stârnit furie.

34612 afișări
Imaginea articolului Motivul pentru care femeile musulmane nu au voie să se atingă de banane, castraveţi şi morcovi

Motivul pentru care femeile musulmane nu au voie să se atingă de banane, castraveţi şi morcovi

Un cleric islamic care locuieşte în Europa a afirmat că femeile musulmane nu ar trebui să se apropie de banane, castraveţi, morcovi sau dovlecei pentru a evita orice "gând sexual", scrie dailymail.co.uk.

Preotul consideră că aceste fructe şi legume 'seamănă cu organul sexual masculin" şi le-ar putea face pe femei să se gândească la sex.

Clericul este de părere că, dacă vor să consume aceste alimente, femeile musulmane trebuie să fie însoţite de o altă persoană - preferabil bărbat - care să taie şi să servească alimentele.

Răspunzând la o întrebare referitoare la modul în care vor fi controlate femeile pentru a respecta aceste reguli, preotul a afirmat că acest lucru este o problemă personală între fiecare femeie şi Dumnezeu.

Părerile clericului au stârnit numeroase reacţii de furie pe internet, sute de oameni luând în derâdere ideile acestuia.

Până în prezent oficialii islamici nu au dat niciun răspuns referitor la afirmaţiile clericului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici