Motivul pentru care Kate Middleton şi Prinţul William şi-au mai dorit un copil

După ce reprezentanţii Casei Regale au anunţat cea de-a treia sarcină a Ducesei de Cambridge, un val de aprecieri, dar şi de critici au început să apară, potrivit ONE.

4644 afișări
Imaginea articolului Motivul pentru care Kate Middleton şi Prinţul William şi-au mai dorit un copil

Motivul pentru care Kate Middleton şi Prinţul William şi-au mai dorit un copil

Motivul pentru care Kate Middleton şi William au decis să aibă încă un copil ar putea fi bazat pe raţiuni practice.

Cu cât Familia Regală are mai mulţi copii, cu atât este mai uşoară munca pe care trebuie să o îndeplinească pentru că sarcinile sunt distribuite unui număr mai mare de persoane.

Momentan, fraţii lui Charles joacă un rol puţin important în conducerea Marii Britanii, iar Prinţul Filip s-a retras, ceea ce înseamnă că cele mai importante responsabilităţi revin grupului-cheie format din şase persoane: Regina Elisabeta, Camilla Parker-Bowles, William, Kate , Harry. William şi Kate vor avea un al treilea copi, iar atunci când Prinţul George se va căsători, numărul persoanelor care vor fi răspunzătoare de sarcinile regale va ajunge la zece, scrie ONE. 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici