Motivul sfâşietor pentru care Andres, un băieţel în vârstă de 12 ani, şi-a abandonat căţelul. Povestea a devenit virală

  • Tu ce ai face, de fapt, dacă ai avea un căţeluş şi nu l-ai mai putea păstra?
  • Andres, un băieţel de 12 ani a fost nevoit să îşi abandoneze puiul de pit bull din cauză că tatăl său era agresiv cu animalul.
  • Mesajul emoţionant al lui Andres, atunci când şi-a lăsat căţeluşul la adăpost, a devenit viral pe reţelele de socializare
2634 afișări
Imaginea articolului Motivul sfâşietor pentru care Andres, un băieţel în vârstă de 12 ani, şi-a abandonat căţelul. Povestea a devenit virală

sursa FOTO: Facebook

Adăpostul care se îngrijeşte în prezent de câine a postat pe reţelele de socializarea povestea tristă în urma căreia Andres a trebuit să renunţe la animal, transmite Daily Mail. 

,,Numele meu este Andres şi sunt un băiat în vârstă de 12 ani. Mama mea şi cu mine am decis să lăsăm soarta căţeluşului în mâinile voastre pentru a-l ţine departe de tatăl meu. Tata vrea să îl vândă, se poartă urât cu el şi îl loveşte. Întro-o zi l-a lovit atât de rău încât l-a rănit la coadă. Sper că mă puteţi ajută şi o să aveţi grijă de el. I-am lăsat o jucărie de pluş ca să îşi amintească de mine", scria în biletul găsit alături de căţeluşul abandonat.

Imaginile cu puiul de pit bull şi biletul pe care copilul l-a scris de mână în limba spaniolă au impresionat pe mulţi şi au devenit virale.

Cei de la adăpostul de animale l-au deparazitat pe câine şi l-au botezat Renee. La scurt timp după ce a fost pus spre adopţie s-au arătat deja 300 de doritori din întreaga ţară care vor să-i ofere un cămin căţeluşului Renee.

Până în prezent încă nu fost aleasă familia care îl va primi pe micul pit bull.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici