Musicalul "Ştii ce am făcut în America? " revine la Teatrul Elisabeta, pe 8 martie

"Ştii ce-am făcut în America?", un musical în care cântece celebre din diverse genuri sunt readuse pe scenă de unii dintre cei mai talentaţi actori, cântăreţi şi dansatori ai momentului, revine la Teatrul Elisabeta din Bucureşti pe 8 martie, de la ora 19.00.

192 afișări
Imaginea articolului Musicalul "Ştii ce am făcut în America? " revine la Teatrul Elisabeta, pe 8 martie

Musicalul "Ştii ce am făcut în America? " revine la Teatrul Elisabeta, pe 8 martie

După succesul înregistrat în luna decembrie, musicalul "Ştii ce-am făcut în America?", cu Julie Mayaya, Anda Dimitriu şi Filip Ristovski în rolurile principale, revine în faţa publicului cu o interpretare de excepţie, pe 8 martie.

Din distribuţia spectacolului fac parte şi artiştii Raluca Stoica, Roman Manoleanu, Adrian Rădulescu, Andreea Tanasuica şi Gabriel Nedea, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

Regia şi coregrafia îi aparţin Mălinei Andrei, scenariul este semnat de Ileana Răducanu, de costume s-a ocupat Azzara by Mirela Pellegrini, Angelica Dumitrescu, iar scenografia îi aparţine Deliei Ristovski. Producătorul spectacolului este Roxana Priceputu.

Unul dintre artiştii implicaţi în acest spectacol este Julie Mayaya, care, prin vocea sa, a câştigat admiraţia şi votul întregii ţări în show-ul de televiziune "Vocea României", dar care are în prezent şi o promiţătoare carieră de actriţă.

"Am avut mari emoţii la început, când am aflat că, pe lângă faptul că trebuie să cânt, aveam de interpretat un rol - şi asta în timp ce... dansam! Recunosc însă că este un vis secret pe care acum am ocazia să-l văd pus în practică. Chiar mi-ar plăcea să continuu să fac asta", a declarat Julie Mayaya.

Anda Dimitriu s-a făcut remarcată tot în show-ul "Vocea României", unde a ajuns până în marea finală. Musicalul "Ştii ce-am făcut în America?" este prima experienţă de acest gen din viaţa ei şi s-a îndrăgostit iremediabil de personajul pe care îl interpretează: "La început, având în vedere că am acceptat această provocare neavând experienţă, smulgeam râsetele şi zâmbetele colegilor mei mai mereu. Însă am muncit luni în şir şi am ascultat sute de indicaţii venite din partea regizoarei noastre, Mălina Andrei, pentru a putea ajunge să integrez în mine un personaj original, care iubeşte extremele. Nu mi-a fost uşor, însă satisfacţia primului «începe să-ţi iasă» a meritat", povesteşte Anda.

Acţiunea piesei se desfăşoară într-un mic sătuc din Spania, unde se află şapte personaje ale căror destine se împletesc, trecând prin toate etapele iubirii. Cântecele sunt din musicaluri celebre, jazz, şlagăre ale anilor '60, '70, '80 şi din muzica clasică.

Anul acesta, spectacolul muzical va fi jucat şi în marile oraşe ale ţării, precum Braşov şi Piteşti, spune producătoarea Roxana Priceputu.

"Acest proiect a început ca o glumă, eu fiind om de televiziune cu o experienţă de aproape 20 de ani. Am fost invitată într-o seară să văd o reprezentaţie... după care a urmat întrebarea: «Vrei să fii producătorul nostru?» Pentru mine, teatrul este prima mea dragoste. Sunt un copil de teatru, un copil de culise crescut în Teatrul Dramatic "Maria Filotti" din Brăila, mama mea lucrând acolo cam 30 de ani... aşa că vă daţi seama cam ce a fost pentru mine. Era un vis din copilărie care îmi era teamă ca nu cumva să nu se realizeze. Am acceptat imediat", a mai spus Roxana Priceputu.

Biletele pentru spectacolul din 8 martie sunt disponibile la casa de bilete a Teatrului Elisabeta şi online, pe www.bilet.ro şi www.teatrul-elisabeta.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici