Nahla, fiica actriţei Halle Berry, spune că îi este frică de tatăl ei

Nahla, fiica în vârstă de trei ani a actriţei Halle Berry cu modelul canadian Gabriel Aubry, a spus, în timpul unui interviu cu reprezentanţii Departamentului pentru copii şi servicii familiale din Los Angeles, că îi este frică de tatăl ei.

381 afișări
Imaginea articolului Nahla, fiica actriţei Halle Berry, spune că îi este frică de tatăl ei

Halle Berry şi Gabriel Aubry (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Surse din L.A. Department of Children and Family Services (DCFS) au efectuat numeroase anchete şi interviuri cu persoanele care sunt la curent cu relaţiile dintre Gabriel Aubry, Halle Berry şi fiica lor Nahla. Potrivit presei americane, DCFS a descoperit multe incidente în trecutul acestei familii, care pun sub semnul întrebării abilităţile de părinte ale lui Gabriel Aubry, informează TMZ.com.

Cu ocazia unui astfel de interviu, Nahla a vorbit despre tatăl ei şi a descris o serie de episoade în timpul cărora Gabriel Aubry a strigat la ea. Fetiţa a spus că acest lucru a făcut-o să îi fie foarte frică de el.

Potrivit unor surse de la DCFS, Gabriel Aubry a smuls fetiţa din mâinile bonei, a împuns-o pe aceasta în timp ce îşi ţinea copilul în braţe şi şi-a pus fiica în situaţii potenţial periculoase, atunci când Halle Berry se afla în Europa pentru filmări.

Un tribunal american a decis ca Gabriel Aubry să poată să îşi viziteze fiica doar în prezenţa unei terţe persoane, care să supravegheze acele întâlniri şi să se asigure că Nahla este în siguranţă. Potrivit site-ului TMZ.com, aceasta esta doar prima dintr-un lung şir de audieri la tribunal, iar justiţia americană i-a cerut deja modelului canadian să urmeze mai multe cursuri de terapie şi consiliere.

Halle Berry, în vârstă de 45 de ani, s-a despărţit de modelul canadian Gabriel Aubry în aprilie 2010, după o relaţie care a durat cinci ani.

Anul trecut, Gabriel Aubry şi Halle Berry erau implicaţi într-o dispută judiciară referitoare la custodia fiicei lor în vârstă de trei ani, Nahla. Gabriel Aubry a fost acuzat de rasism, după ce a declarat că fosta lui parteneră de viaţă, actriţa americană Halle Berry, este o "negresă". Halle Berry a cerut custodie unică asupra micuţei, iar Aubry a cerut la rândul lui să împartă custodia copilului cu mama ei.

Halle Berry, care s-a logodit în timpul sărbătorilor de iarnă cu iubitul ei, actorul francez Olivier Martinez, a câştigat un premiu Oscar în 2002, pentru prestaţia ei din filmul "Puterea dragostei/ Monster's Ball", devenind astfel prima actriţă afro-americană din istorie care a câştigat această distincţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici