"Nameless", cu actorul britanic John Rhys-Davies, se filmează în România

Pelicula americană "Nameless", cu actorul britanic John Rhys-Davies în distribuţie, se filmează în România, la studiourile Castel Film, dar şi în oraşele Sighişoara şi Turda.

189 afișări
Imaginea articolului "Nameless", cu actorul britanic John Rhys-Davies, se filmează în România

"Nameless", cu actorul britanic John Rhys-Davies, se filmează în România (Imagine: IMDB)

"Nameless" este o producţie independentă, regizată de Thurman Bryan şi Luis Esteban, potrivit filmneweurope.com

Filmările au început la Bucureşti pe 11 august, în colaborare cu casa de producţie Castel Film.

Cu un scenariu scris de Thurman Bryan, "Nameless" spune povestea a două suflete pierdute care devin apropiate în timp ce se confruntă cu propriul trecut. El se luptă să îl descopere pe al său, în timp ce ea vrea să ignore pe al ei, conform imdb.com.

Din distribuţia filmului fac parte actorul britanic John Rhys-Davies (cunoscut pentru trilogia "Stăpânul inelelor") şi australianul Conan Stevens (cunoscut pentru prestaţia sa din serialul "Urzeala tronurilor").

După câteva zile de filmare în Islanda şi Spania, echipa filmului s-a mutat în România, unde va rămâne până pe 4 octombrie. Filmările vor avea loc la studiourile Castel Film şi în diferite spaţii din Sighişoara şi Turda.

Filmul "Nameless", care este produs de Nameless Film, va avea premiera în 2015.

John Rhys-Davies s-a născut pe 5 mai 1944, în Marea Britanie, şi a absolvit University of East England, fiind fondator al Dramatic Society din cadrul instituţiei. Actorul galez şi-a început cariera în anii '70, interpretând predominant roluri în serialele de televiziune britanice. Începând cu anii '80, John Rhys-Davies a apărut în mai multe roluri şi în afara spaţiului britanic, bucurându-se astfel de mai multă popularitate în rândul fanilor. John Rhys-Davies s-a remarcat în roluri precum charismaticul Sallah din "Indiana Jones", generalul Leonid Puşkin din "James Bond 007: The Living Daylights", pilotul Vasco Rodriguez din seria filmelor "Shogun", precum şi profesorul Maximilian Arturo din serialul de televiziune "Sliders". De asemenea, Davies a dat viaţă personajelor din animaţiile "Aladdin and the King of Thieves" şi "SpongeBob SquarePants" etc. Rolul lui Gimli din trilogia "Stăpânul inelelor" a fost unul decisiv pentru cariera lui John Rhys-Davies.

În afară de rolul Gregor Clegane din serialul "Urzeala tronurilor", actorul australian Conan Stevens a jucat în numeroase filme, precum "Hobbitul: O călătorie neaşteptată/ The Hobbit: An Unexpected Journey", "Vikingdom" şi "Son of God", dar şi în serialul "Spartacus: Blood and Sand" şi seria "The Bible".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici