Naşterea bebeluşului regal: Mama, fiul şi tatăl se simt cu toţii foarte bine. ANUNŢUL OFICIAL din partea Palatului Kensington

Catherine, soţul ei, prinţul William, şi bebeluşul lor "se simt cu toţii foarte bine", a anunţat Palatul Kensington, marţi, în aceeaşi zi în care cuplul princiar a ţinut "să mulţumească personalului" maternităţii de la clinica St. Mary din Londra pentru "atenţia formidabilă" de care au beneficiat.

995 afișări
Imaginea articolului Naşterea bebeluşului regal: Mama, fiul şi tatăl se simt cu toţii foarte bine. ANUNŢUL OFICIAL din partea Palatului Kensington

Catherine Middleton, Prinţul William (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

"Mama, fiul şi tatăl se simt cu toţii foarte bine în această dimineaţă", a anunţat Palatul Kensington, care asigură serviciul de presă al cuplului princiar britanic.

Ducele de Cambridge a rămas peste noapte alături de soţia sa, Catherine, şi de fiul lor, la maternitatea St. Mary, din Londra.

"Vrem să mulţumim personalului din aripa Lindo (din spitalul St. Mary, unde a născut ducesa de Cambridge, n.r.) şi întregului spital, pentru atenţia formidabilă de care am avut parte toţi trei", a adăugat cuplul princiar, în primul său comunicat oficial publicat după naşterea bebeluşului regal, luni după-amiază.

"Ştim că a fost o perioadă foarte aglomerată pentru spital şi vrem să vă mulţumim tuturor - personalului, pacienţilor şi vizitatorilor - pentru înţelegerea oferită în această perioadă", a declarat prinţul William al Marii Britanii.

Catherine, ducesa de Cambridge, a născut luni la Londra la ora locală 16.24 (18.24 ora României, n.r.) un băieţel care a avut la naştere greutatea de 3,79 kilograme. Acest copil, al cărui prenume nu a fost deocamdată dezvăluit şi care a primit deja titlul de prinţ de Cambridge, ocupă poziţia a treia în ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii.

Prinţul William a declarat că atât el, cât şi soţia sa, Catherine, sunt "mai fericiţi ca niciodată", după venirea pe lume a primului lor copil.

Jurnaliştii, reuniţi în faţa spitalului St. Mary, aşteaptă prima apariţie în public a cuplului princiar britanic alături de bebeluş. Potrivit unor surse oficiale, prinţul William, ducesa de Cambridge şi fiul lor ar putea părăsi maternitatea marţi seară sau cel mai târziu miercuri dimineaţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici