Natalia Oreiro este însărcinată

Actriţa de telenovele şi cântăreaţa Natalia Oreiro, în vârstă de 34 de ani, este însărcinată, potrivit unui anunţ postat recent pe site-ul oficial al cunoscutei artiste.

1660 afișări
Imaginea articolului Natalia Oreiro este însărcinată

Natalia Oreiro este însărcinată

"Vreau să împart cu toată lumea o veste minunată: Da...!!! Voi fi mamă", spune Natalia Oreiro pe site-ul său personal.

Natalia Oreiro este căsătorită cu cântăreţul Ricardo Mollo din 31 decembrie 2001.

Natalia Oreiro s-a născut pe 19 mai 1977 în Montevideo, Uruguay. A început să studieze teatrul la 8 ani, iar la 12 ani a obţinut prima slujbă în domeniul artistic. Până la 16 ani a jucat în zeci de reclame, perioadă în care s-a remarcat şi ca dansatoare şi ca actriţă în telenovele precum "Dulce Ana/ Dulce Ana" şi "Ricos y Famosos".

Anul 1998 i-a adus consacrarea Nataliei Oreiro, după ce a fost aleasă în distribuţia filmului "Un argentino en Nueva York". După acest film, Natalia Oreiro a lansat primul său album muzical, intitulat "Natalia Oreiro", single-ul acestui disc - "Cambio dolor" - fiind ales ca melodie de generic a telenovelei "Muneca brava/ Înger sălbatic", în care artista a avut unul dintre rolurile principale.

Natalia Oreiro a fost nominalizată în 1998 şi 1999 la premiile Martin Fierro, echivalentul premiilor Emmy în Argentina, la secţiunea "cea mai bună actriţă într-un rol principal".

Şi-a continuat şi cariera muzicală, lansând în anul 2000 albumul "Tu veneno", iar în 2002 cel de-al treilea său disc - "Turmalina".

Natalia Oreiro a fost şi primul artist din Uruguay nominalizat la premiile Grammy (Latin Grammy 2001, pentru albumul "Tu veneno").

Natalia Oreiro a jucat în foarte multe seriale şi telenovele, printre care "Muñeca brava", "El deseo", "Sos mi vida". În 2008-2009, Natalia Oreiro a jucat în "Amanda O", prima telenovelă difuzată atât pe posturi de televiziune din 22 de ţări, cât şi pe internet şi pe telefonul mobil.

În august 2001 Natalia Oreiro a început o relaţie cu Ricardo Mollo, liderul trupei de rock argentiniene Divididos. La finalul lui decembrie 2001, Natalia Oreiro şi Ricardo Mollo s-au căsătorit în secret pe insula Fernando de Noroña (Brazilia).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici