Natalie Portman nu va participa la decernarea Premiilor Oscar. Motivul este unul personal

Actriţa în vârstă de 35 de ani, nominalizată la Oscar la cea mai bună actriţă pentru filmul biografic 'Jackie', s-a retras de la participarea la ceremonia de gală din Hollywood din cauza sarcinii, aceasta fiind însărcinată cu cel de-al doilea copil pe care îl are cu coregraful şi dansatorul francez Benjamin Millepied.

4551 afișări
Imaginea articolului Natalie Portman nu va participa la decernarea Premiilor Oscar. Motivul este unul personal

Natalie Portman nu va participa la decernarea Premiilor Oscar. Motivul este unul personal (Imagine: IMDB)

Actriţa a declarat: ''Din cauza sarcinii mele, nu pot participa la Gala Academiei de Film. Sunt atât de norocoasă să mă număr printre colegii mei nominalizaţi şi le urez cel mai frumos weekend.''

Natalie a absentat, de asemenea, de la gala Independent Spirit Awards din Santa Monica, de sâmbătă seară.

Vedeta este însărcinată cu cel de-al doilea său copil pe care îl are alături de soţul său, Benjamin Millepied, iar anterior a acceptat premiul pentru cea mai bună actriţă la Gala Oscar din 2011, când era însărcinată cu fiul său, Aleph, în vârstă de cinci ani în prezent.

Natalie şi Benjamin nu au pregătit deocamdată o listă de nume posibile pentru noul lor bebeluş întrucât sunt de părere că este important mai întâi să ''facă cunoştinţă'' cu copilaşul.

Întrebată dacă a ales un nume pentru noul membru al familiei, Natalie a declarat recent: ''Trebuie să faci cunoştinţă mai întâi cu copilul. Trebuie să vezi întâi bebeluşul şi apoi îţi vei da seama.''

Într-o declaraţie anterioară despre 'Jackie', Natalie a insistat că este ''mândră de film'', fiind axat pe viaţa fostei Prime Doamne a SUA, Jackie Kennedy, după asasinarea soţului său, preşedintele John F. Kennedy.

Ea a mai declarat că simte că este important ca ''arta să fie celebrată'' în zorii prezentului climat politic: ''Sunt extrem de mândră de Jackie, şi să fiu alături de oamenii cu care îmi place să lucrez. În special într-un moment întunecat din istoria ţării noastre, e bine să celebrăm arta şi oamenii care încearcă să exprime emoţia umană şi să fie empatici cu alţi oameni.''

Natalie Portman a jucat în 2009 în thrillerul psihologic "Lebăda neagră/ Black Swan", în care actriţa a interpretat rolul unei balerine cu tendinţe de automutilare. Pentru acest rol, Natalie Portman a fost recompensată cu premiul Oscar, dar şi cu un Glob de Aur pentru cea mai bună actriţă în rol principal. Actriţă, regizoare şi producătoare de film, Natalie Portman a debutat în rolul adolescentei rebele din filmul "Léon", al lui Luc Besson, şi a continuat cu partituri în filme precum "Visând la Beverly Hills", "Ispita/ Closer", "Fantomele lui Goya" şi "V de la Vendetta". Portman a jucat recent în mai multe filme de genuri diferite, printre care comediile "Măria Ta/ Your Highness" şi "Fără obligaţii/ No Strings Attached", filmul de acţiune "Thor" şi drama "Hesher".

Vedeta americană a regizat filmul "A Tale of Love and Darkness", după cartea omonimă a autorului israelian Amos Oz.

Portman, care îşi împarte timpul între Los Angeles şi Paris - unde soţul său, Benjamin Millepied, lucrează, la Baletul Operei din Paris -, are în pregătire multe alte proiecte cinematografice, după ce a făcut o pauză în carieră pentru a-şi creşte fiul, Aleph.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici