Nepoata preşedintelui Băsescu a împlinit un an şi a ales de pe tavă o bărcuţă - FOTO

Nepoata preşedintelui Traian Băsescu, Sofia Anais, a împlinit un an, ea fiind sărbătorită în familie, cu o petrecere restrânsă, în care, potrivit tradiţiei, naşul Dorin Chirtoacă i-a rupt turta, iar ea a ales o bărcuţă de pe o tavă cu mai multe obiecte.

3598 afișări
Imaginea articolului Nepoata preşedintelui Băsescu a împlinit un an şi a ales de pe tavă o bărcuţă - FOTO

Nepoata preşedintelui Băsescu a împlinit un an şi a ales de pe tavă o bărcuţă - FOTO (Imagine: Facebook)

Sofia Anais a împlinit un an pe 1 septembrie, ziua în care s-au împlinit doi ani de la căsătoria Elenei Băsescu cu Bogdan Ionescu.

Elena Băsescu a postat, marţi, pe Facebook fotografii de la sărbătorirea fiicei sale, care a avut loc în cadru restrâns, acasă, şi la care au participat primarul Chişinăului, Dorin Chirtoacă, naşul Sofiei Anais, precum şi vicepreşedintele PMP Eugen Tomac şi soţia acestuia.

În fotografiile postate de Elena Băsescu, Sofia Anais apare alături de părinţii săi, de preşedintele Traian Băsescu şi soţia acestuia, precum şi de părinţii lui Bogdan Ionescu.

De asemenea, sunt surprinse momentele în care Dorin Chirtoacă rupe turta şi îi taie fetiţei o şuviţă de păr, conform tradiţiei.

Tot potrivit obiceiurilor româneşti, pe o tavă au fost puse mai multe obiecte din care să aleagă fetiţa şi care ar indica ceea ce va face în viaţă. Pe tavă sunt, printre altele, cartea ”Basarabia noastră” a lui Nicolae Iorga, un stilou, o pensulă, cheile unui autoturism, bani, un stetoscop de jucărie şi o bărcuţă.

Sofia Anais apare într-o fotografie cu mâna pe bărcuţă, iar Elena Băsescu scrie pe Facebook că fiica sa a ales acest obiect.

Sofia Anais este imbracată într-o rochiţă albă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici