Nick Cannon, fostul soţ al cântăreţei Mariah Carey, spitalizat din cauza epuizării

Nick Cannon, fostul soţ al cântăreţei Mariah Carey, a fost internat din cauza epuizării, miercuri, într-o clinică din Los Angeles, informează contactmusic.com.

304 afișări
Imaginea articolului Nick Cannon, fostul soţ al cântăreţei Mariah Carey, spitalizat din cauza epuizării

Nick Cannon, fostul soţ al cântăreţei Mariah Carey, spitalizat din cauza epuizării (Foto: AFP)

Nick Cannon, prezentator al emisiunii de televiziune "America's Got Talent", diagnosticat cu lupus în anul 2012, recunoaşte că a exagerat cu exerciţiile fizice în ultima perioadă, dar a ţinut să îşi liniştească fanii, spunându-le că, în urma acelei spitalizări, se simte mult mai bine.

Starul american, în vârstă de 34 de ani, care are doi copii cu Mariah Carey - gemenii Moroccan şi Monroe, în vârstă de patru ani -, a publicat miercuri pe Instagram o fotografie care îl arată pe patul de spital. Fotografia este însoţită şi de un mesaj explicativ.

"Nu vă faceţi griji, e doar o oprire temporară. Uneori, pot fi puţin prea impulsiv şi încăpăţânat. Trebuie să încetez să îmi epuizez corpul. Mi-aş plăcea să îmi lucrez corpul tot timpul, dar «motorul» nu poate să meargă cu aburi. Vă spun un secret: chiar cred că sunt un super-erou. Nu spun că aş fi Batman, spun doar că nimeni nu ne-a văzut vreodată pe mine şi pe Batman în aceeaşi cameră, împreună. LOL. Acum mă simt bine", a scris artistul american.

Anterior, Nick Cannon a mărturisit că boala cu care a fost diagnosticat, deşi l-a marcat, îl motivează foarte puternic.

"A fost unul dintre acele lucruri care îţi schimbă viaţa. Atunci când m-am îmbolnăvit prima dată, am cerut echipei mele de producţie să îşi pornească dispozitivele de filmat. Am creat reality show-ul «NCredible health Hustle» şi am vrut să documentez acest proces, pentru că am vrut să îi inspir pe ceilalţi oameni care se luptă cu această maladie sau cu o boală similară. Vreau să vă spun doar atât: nu trebuie să o lăsaţi să vă oprească!", a declarat Nick Cannon.

După o perioadă de zvonuri şi informaţii contradictorii, Mariah Carey şi rapperul Nick Cannon au anunţat, în august 2014, că s-au despărţit cu câteva luni înainte. Cannon a depus actele de divorţ în mod oficial în decembrie 2014. Cei doi s-au căsătorit în 2008, iar gemenii lor, Moroccan şi Monroe, s-au născut în aprilie 2011.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici