Nicolae Guţă i-a făcut o manea lui Traian Băsescu - VIDEO

Nicolae Guţă şi Roxana "Prinţesa Ardealului" apar într-un videoclip interpretând o manea în care oamenii sunt îndemnaţi să îl voteze pe Traian Băsescu.

137 afișări
Imaginea articolului Nicolae Guţă i-a făcut o manea lui Traian Băsescu - VIDEO

Nicolae Guţă i-a făcut o manea lui Traian Băsescu (Captura video)

Materialul, postat pe You Tube, îi prezintă pe cei doi cântăreţi în faţa unui grup de oameni care înalţă deasupra capetelor postere cu imaginea preşedintelui Traian Băsescu şi sunt îmbrăcaţi în cămăşi portocalii.

"Şi-l vom pune preşedinte, că Băsescu nu ne minte./Ascultaţi-mă pe mine, numai aşa vom trăi bine!" sunt câteva din versurile prezente în videoclipul în care sunt inserate şi imagini de la mitingurile electorale ale preşedintelui Traian Băsescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici