Nicolas Cage, nevoit să îşi vândă două case, pentru a-şi plăti datoriile

Actorul american Nicolas Cage, aflat în dificultăţi financiare, a vândut două dintre casele lui, aflate în New Orleans (SUA), pentru a-şi plăti o parte din datorii, potrivit accesshollywood.com.

58 afișări
Imaginea articolului Nicolas Cage, nevoit să îşi vândă două case, pentru a-şi plăti datoriile

Nicolas Cage, nevoit să îşi vândă două case, pentru a-şi plăti datoriile (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Vedeta unor filme precum "Părăsind Las Vegas-ul" şi "Comoara Naţională" datorează Fiscului american (IRS) peste 6 milioane de dolari.

Cele două case ale sale din Cartierul Francez din New Orleans au fost vândute, joi, prin licitaţie. Singurul potenţial cumpărător care s-a prezentat a fost Regions Bank, la care Cage făcuse un împrumut şi care a şi achiziţionat locuinţele, pentru suma de 4,5 milioane de dolari. Proprietăţile erau estimate la o valoare totală de peste 6,8 milioane de dolari.

Luna trecută, actorul l-a dat în judecată pe fostul său manager, Samuel J. Levin, pentru incompetenţă, susţinând că acesta l-a adus la ruină. În ultimele luni, Cage a mai fost nevoit să îşi scoată la vânzare mai multe proprietăţi şi îl acuză pe Levin că este nevoit să îşi vândă în pierdere o parte din proprietăţile şi investiţiile importante ale sale. Potrivit lui Cage, Levin a încasat "milioane de dolari" cât a lucrat pentru el, timp în care i-a investit banii în afaceri foarte riscante şi nu i-a achitat impozitele.

Astfel, actorul îl face pe fostul său manager responsabil de daune de peste 20 de milioane de dolari şi consideră că ar trebui să i se plătească "în mod exemplar" prejudiciul provocat.

Contactat de Access Hollywood, Levin nu a dorit să faca vreun comentariu.

În aprilie, actorul a anunţat că a vândut un castel pe care îl deţinea în Germania pentru că "nu şi-l mai putea permite" din cauza crizei economice.

În cei 20 de ani de carieră, Nicolas Cage, în vârstă de 45 de ani, a realizat peste 40 de filme, printre care se numără "Părăsind Las Vegas" (1995), care i-a adus un premiu Oscar pentru interpretare, şi "Suflet sălbatic" (1990), în regia lui David Lynch, recompensat cu Palme d'Or la Festivalul de Film de la Cannes.

Nicolas Cage a terminat de curând filmările pentru "The Sorcerer's Apprentice". Pe numele său real Nicholas Coppola, actorul a adoptat un pseudonim pentru a evita asocierea sistematică cu celebrul său unchi, regizorul Francis Ford Coppola.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici