Nicole Kidman şi Keith Urban vor finanţa o şcoală în Haiti

Actriţa australiană Nicole Kidman şi soţul ei, cântăreţul de muzică country Keith Urban, vor asigura finanţarea unei şcoli din Haiti, potrivit site-ului TheBoot.com, informează accesshollywood.com.

70 afișări
Imaginea articolului Nicole Kidman şi Keith Urban vor finanţa o şcoală în Haiti

Keith Urban şi Nicole Kidman (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Vom asigura finanţarea unei şcoli de acolo pentru următorii cinci ani", a declarat Keith Urban pentru postul de radio CatCountry 96 din Bethlehem (Pennsylvania).

În afara materialelor şcolare şi a cheltuielilor de funcţionare, această şcoală va asigura, totodată, nevoile de bază ale elevilor.

"Şcoala se află în Port-Au-Prince. Copiii vor primi şi câte o masă caldă pe zi. Toate serviciile medicale şi uniformele lor vor fi plătite de către administraţia şcolii", a adăugat cântăreţul american.

Celebrul cuplu a declarat cu această ocazie că intenţionează să-şi unească forţele cu regizorul Paul Haggis şi cu organizaţia Artists for Peace and Justice pentru a implementa acest proiect şi în alte regiuni.

În ianuarie, Nicole Kidman şi Keith Urban au participat la teledonul Hope for Haiti. Organizatorii au anunţat că donaţiile au ajuns la 58 de milioane de dolari şi că au continuat să vină şi după încheierea evenimentului.

La evenimentul care a fost transmis şi online au fost prezenţi Brad Pitt, Beyonce, Madonna şi Bruce Springsteen, precum şi alte vedete care au încurajat donaţiile pentru Haiti, afectat de un cutremur care a cauzat moartea a circa 200.000 de persoane.

Gazda teledonului a fost actorul american George Clooney, care a donat la rândul său un milion de dolari. Alte vedete prezente la teledon au fost Wyclef Jean, Coldplay, Bono, Jennifer Hudson, Jay-Z, Rihanna şi Justin Timberlake.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici