Nicoleta Luciu, în vacanţă, alături de viitorii ei fini, Victor Slav şi Bianca Drăguşanu

Nicoleta Luciu, prezentatoarea emisiunii "Bingo România", de la postul Acasă, a petrecut o săptămână de vis în Croaţia, alături de soţul său, Zsolt, de fiul cel mare, Zsolt jr. şi de viitorii lor fini, Victor Slav şi Bianca Drăguşanu, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

475 afișări
Imaginea articolului Nicoleta Luciu, în vacanţă, alături de viitorii ei fini, Victor Slav şi Bianca Drăguşanu

Nicoleta Luciu, în vacanţă, alături de viitorii ei fini, Victor Slav şi Bianca Drăguşanu

"Este primul concediu pe care l-am petrecut împreună cu Bianca şi Victor. Ne-am distrat pe cinste, am făcut plajă, ne-am plimbat, iar seara am stat pe terasă la poveşti. Sunt doi oameni care se iubesc foarte mult, cu care ne înţelegem foarte bine şi sunt încântată că ne-au ales ca naşi. Este primul cuplu pe care îl cununăm", spune Nicoleta Luciu, prezentatoarea emisiunii "Bingo România", difuzată în fiecare duminică, de la ora 22.00, pe postul Acasă.

Deşi merge în vacanţă în Dubrovnic de 8 ani, Nicoleta mărturiseşte că acesta reprezintă un loc de suflet, unde mereu descoperă ceva nou: "Ne simţim aproape ca acasă, acolo avem un iaht şi nu stăm într-un singur loc, nu ne plictisim niciodată. Zsolt ne-a făcut program, am mers pe mai multe insule. L-am luat cu noi doar pe Zsolt jr, tripleţii au rămas la Ciuc pentru că sunt micuţi".

Nicoleta s-a bucurat de plajă, de soare şi a înotat mult, a vizitat împrejurimile, inclusiv o peşteră spectaculoasă din Mljet, unde povesteşte că a avut parte şi de peripeţii şi o sperietură în toată regula: "Ne-am bălăcit mult, mai ales Zsolt jr. Apa este foarte sărată şi limpede, poţi vedea la 30-40 metri adâncime. Am văzut un loc mirific, o peşteră înconjurată de stânci. Era însă puţin înfricoşător, se auzeau mulţi lilieci şi când am ieşit, am dat nas în nas cu câţiva dintre ei… eu şi Bianca ne-am speriat, însă băieţii au reuşit să ne calmeze", îşi aminteşte Nicoleta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici