Nicoleta Luciu îşi împarte maşina cu fiul ei, Zsolt Jr

Nicoleta Luciu, interpreta exoticei Soraya din telenovela "Iubire şi onoare", care va fi difuzată de luni pe postul Acasă, îşi împarte maşina cu fiul ei, Zsolt, căruia îi plac atât de mult maşinile încât, într-o zi, ar putea deveni pilot, potrivit unui comunicat.

347 afișări
Imaginea articolului Nicoleta Luciu îşi împarte maşina cu fiul ei, Zsolt Jr

Nicoleta Luciu îşi împarte maşina cu fiul ei, Zsolt Jr

"Maşina mea e plină de jucăriile lui Zsolt, între care predomină maşinuţele. Partea din spate e un adevărat loc de joacă. Pot spune că jumătate din maşină îi este rezervată lui Zsolt şi jumătate mie. În spate e montat un scaun special pentru copii, iar geamurile laterale sunt fumurii pentru ca el să poată dormi liniştit. Şi acasă are foarte multe maşinuţe, de toate dimensiunile, iar patul în care doarme e în formă de maşină. Uneori ne mai uitam împreună la cursele de Formula 1. Cred că atunci când va fi mare, Zsolt ar putea deveni pilot de curse", a povestit Nicoleta.

Actriţa mărturiseşte că este foarte încântată de maşina pe care o conduce în fiecare zi pentru că este practică şi îi oferă siguranţă în trafic, atât ei, cât şi fiului ei.

De luni, de la ora 20.30, telespectatorii o pot revedea pe Nicoleta Luciu în rolul arăboaicei Soraya din telenovela "Iubire şi onoare", difuzat de luni până joi, la Acasă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici