Nicoleta Luciu va naşte în Bucureşti. Află cum se va numi bebeluşul ei dacă va fi fetiţă

Nicoleta Luciu, care este însărcinată în patru luni, a declarat într-un interviu postat pe site-ul acasatv.ro că va naşte în Bucureşti, iar dacă va avea o fetiţă, aceasta se va numi cel mai probabil Kim.

905 afișări
Imaginea articolului Nicoleta Luciu va naşte în Bucureşti. Află cum se va numi bebeluşul ei dacă va fi fetiţă

Nicoleta Luciu va naşte în Bucureşti. Află cum se va numi bebeluşul ei dacă va fi fetiţă (Imagine: Mediafax Foto)

Nicoleta Luciu se pregăteşte să devină mămică pentru a doua oară, vedeta postului Acasă fiind însărcinată în patru luni

Interpreta Sorayei din "Iubire şi onoare" a declarat într-un interviu postat pe site-ul acasatv.ro că se află într-o perioadă foarte fericită din viaţa ei.

Ea spune că va naşte prin cezariană, la fel ca atunci când l-a născut şi pe băieţelul ei, Zsolt Jr. "Am ales să nasc astfel pentru că mi-e frică de durere", a spus Nicoleta Luciu, precizând că va naşte în Bucureşti.

Totodată, Nicoleta Luciu a spus că are deja un nume pregătit în cazul în care va naşte o fetiţă. "Dacă va fi fetiţă, probabil se va numi Kim, iar dacă va fi băieţel... încă ne mai gândim", a spus Nicoleta Luciu.

Vedeta a mai spus că bebeluşul nu va împărţi camera cu Zsolt Jr. "Fiecare va avea camera lui, cel puţin până când bebeluşul o să mai crească", a explicat Nicoleta Luciu.

Ea a mai spus că nu s-a apucat să îi cumpere lucruri bebeluşului. "Încă n-am cumpărat, mai ales că am şi foarte multe accesorii şi lucruşoare rămase de la Zsolt, dar cât de curând o să-mi achiziţionez câteva cărţi noi pentru viitoarele mămici", a mai spus Nicoleta Luciu.

Pe de altă parte, Nicoleta Luciu a declarat în ediţia de luni a emisiunii "Happy Hour" de la Pro TV că este hotărâtă să facă patru copii, potrivit site-ului protv.ro.

Vedeta, care va deveni din nou mămică la sfârşitul lunii septembrie - începutul lunii octombrie, a mărturisit la "Happy Hour" că deja s-a îngrăşat cu 10 kilograme, dar că îşi doreşte să nu mai depăşească recordul de atins de ea la prima sarcină, când a luat în greutate 45 de kilograme.

De asemenea, ea a sfătuit mămicile să nu ţină imediat după naştere o dietă strictă cum a ţinut ea, întrucât a avut mari probleme de sănătate. "Erau zile în care consumam numai 3-4 litri de ceai, dar nu e bine, că am slăbit brusc, eram la un pas să fac hepatită şi nu sfătuiesc pe absolut nimeni să ţină această dietă", a mai spus Nicoleta.

Ea a mai spus că sfătuieşte mămicile să aibă răbdare şi să slăbească în nouă luni de zile, pentru că oricum copilul îţi ocupă foarte mult timp şi te ajută să dai jos kilogramele în plus.

Nicoleta Luciu l-a născut pe primul ei copil, Zolt Jr., în septembrie 2008. Vedeta postului Acasă are o relaţie de mai mulţi ani cu iubitul ei, Zsolt Csergo.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici