Nikos Vertis îi invită pe români la o petrecere grecească, pe 12 noiembrie, la Sala Palatului

Cântăreţul Nikos Vertis îi invită pe români la o petrecere grecească, ce va avea loc pe 12 noiembrie, la Sala Palatului din Bucureşti, informează organizatorii evenimentului, VreauBilet.

4768 afișări
Imaginea articolului Nikos Vertis îi invită pe români la o petrecere grecească, pe 12 noiembrie, la Sala Palatului

Nikos Vertis îi invită pe români la o petrecere grecească, pe 12 noiembrie, la Sala Palatului

"Sunt foarte impresionat de România, de oamenii de aici, zâmbesc tot timpul. Iar femeile sunt foarte frumoase, bărbaţii sunt foarte norocoşi", a declarat Nikos Vertis.

Nikos Vertis, care a fost supranumit "Noul mare interpret Laïka", ambasador în toată lumea a modului grecesc de a simţi exprimat în muzică, s-a născut însă în Olanda şi a ajuns în Grecia abia la vârsta de 6 ani. Încă de pe atunci ştia deja să cânte la instrumentul tradiţional grecesc bouzouki, iar, câţiva ani mai târziu, a început să studieze canto.

Cluburile din Salonic au fost primele scene pe care a cântat Nikos Vertis, iar faima celui care devenea una dintre cele mai bune voci ale Greciei s-a răspândit treptat în toată ţara şi i-a adus şi un contract cu Studiourile Universal.

Piesele de pe primul său album devin rapid hituri, iar Vertis câştigă premiul pentru cel mai bun debut. Primul single lansat de artist, "Spune-mi iar", este şi el recompensat cu disc de platină, la fel şi albumul pe care Vertis îl va scoate ulterior.

Faima lui Nikos Vertis a început să depăşească graniţele Greciei şi curând artistul a început să concerteze în Australia, Statele Unite ale Americii, Canada şi Europa.

Organizatorii evenimentului, VreauBilet, vor pune în vânzare biletele pentru concertul pe care Nikos Vertis îl va susţine în Bucureşti marţi, la ora 18.00, iar cei care vor cumpăra tichete până pe 14 iulie vor avea o reducere de 20%. Biletele pot fi achiziţionate de pe www.vreaubilet.ro şi de la casa de bilete a Sălii Palatului.

Preţul fără reducere al biletelor variază în funcţie de categoria de loc: VIP - 330 de lei, categoria 1 - 270 de lei, categoria 2 - 210 lei, categoria 3 - 170 de lei, categoria 4 - 140 de lei, categoria 5- 90 de lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici