Noi acuzaţii la selecţia naţională EUROVISION 2013 - Ovidiu Anton: Rezultatele de la televoting au fost viciate

Ovidiu Anton, care s-a situat pe penultimul loc în finala selecţiei naţionale a concursului Eurovision, susţine că firma responsabilă cu televotingul a viciat rezultatele, iar cei care au încercat să îl voteze nu au reuşit.

2015 afișări
Imaginea articolului Noi acuzaţii la selecţia naţională EUROVISION 2013 - Ovidiu Anton: Rezultatele de la televoting au fost viciate

Noi acuzaţii la selecţia naţională EUROVISION 2013 - Ovidiu Anton: Rezultatele de la televoting au fost viciate (Imagine: Facebook)

Ovidiu Anton a interpretat în finala selecţiei naţionale a EUROVISION 2013 melodia "Run away with me" (muzică şi text Ovidiu Anton). În clasamentul final, penultimele locuri, la egalitate, au fost ocupate de Ovidiu Anton (3 puncte din partea juriului şi 0 puncte la televot) şi Cristian Prăjescu (0 puncte juriu şi 3 la televot).

După finală, Ovidiu Anton a scris pe contul său oficial de Facebook că rezultatele de la televoting au fost viciate.

"Ne asumăm părerea juriului când intrăm într-o competiţie, ne asumăm riscul evoluţiei în faţa tuturor şi părerile publicului, dar vicierea televoting-ului cine şi-o asumă? Felicit TVR pentru organizarea impecabilă, sonorizare excelentă şi condiţiile exemplare oferite artiştilor pe toată durata selecţiei, felicit toţi finaliştii, fiecare a avut ceva... de spus, mulţumesc juriului de specialitate care şi-a asumat notarea pe propria răspundere morală şi profesională (...) Din nefericire trebuia să existe o mizerie care să umbrească munca tuturor (...) şi să strice produsul la care cu toţii am muncit. Firma responsabilă cu televotingul a viciat rezultatele. Nu înţeleg cum pentru unii pot intra mii de voturi, iar cei care au încercat să mă voteze nu au reuşit. Ce s-a întâmplat domnilor? De ce din zeci de sms-uri s-au primit doar câteva confirmări şi pe linia telefonică suna mereu ocupat?", a spus Ovidiu Anton.

Ovidiu Anton a precizat că "indiferent dacă a fost intenţie sau doar incompetenţă, rezultatul este acelaşi".

Potrivit lui Ovidiu Anton, competiţia a fost acerbă, iar preferaţii lui au fost cei de la Electric Fence (care s-au situat pe locul al doilea în clasamentul final, n.r.). "Felicitări câştigătorului, sper să ne reprezinte cu onoare la Malmo", a mai spus Ovidiu Anton.

Cezar va reprezenta România la Eurovision Song Contest de la Malmo din Suedia, cu piesa "It's my life", compusă de Cristian Faur, câştigătoare a finalei selecţiei naţionale Eurovision, care s-a desfăşurat sâmbătă seară, la TVR.

Cezar (Cezar Ouatu, supranumit "Cezar The Voice") a obţinut un total de 20 de puncte, de la juriu şi de la public, în urma unei lupte foarte strânse cu trupa Electric Fence şi cu Luminiţa Anghel.

Cezar va intra în a doua semifinală a concursului Eurovision, care se va desfăşura pe 16 mai, la Malmo, în Suedia. Finala internaţională a concursului Eurovision va avea loc pe 18 mai şi va putea fi urmărită, de asemenea, la TVR.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici