Noi probe în cazul rapperului. R. Kelly, înregistrare VIDEO în care este surprins abuzând sexual minore | VIDEO

Un asistent de la un azil din statul american Pennsylvania susţine că a găsit o înregistrare video mai veche în care rapperul R. Kelly este surprins abuzând sexual minore, relatează huffingtonpost.com.

3099 afișări
Imaginea articolului Noi probe în cazul rapperului. R. Kelly, înregistrare VIDEO în care este surprins abuzând sexual minore | VIDEO

R. Kelly, incriminat de o nouă înregistrare video în care este surprins abuzând sexual minore | VIDEO

Detalii despre această înregistrare video au fost făcute publice într-o conferinţă de presă care a avut loc pe 10 martie. Gary Dennis, angajatul care a făcut descoperirea, susţine că a găsit o casetă de tip VHS, cu numele cântăreţului imprimat pe aceasta, în timp ce făcea curăţenie într-o cutie din casa sa din Pennsylvania.

Dennis, care a fost însoţit la conferinţă de soţia sa şi de avocata pentru drepturile femeilor Gloria Allred, a povestit că a crezut că această casetă conţinea imagini de la un concert al lui R. Kelly, dar, când a verificat ce era pe ea, l-a văzut pe un bărbat care părea să fie rapperul "abuzând sexual minore afro-americane". Dennis a continuat spunând că muzicianul "le spunea fetelor ce să facă şi ce să spună şi părea că el controla camera".

Bărbatul a mai spus că el şi soţia sa au cerut apoi ajutorul lui Allred pentru a transmite materialul autorităţilor. El susţine că nu îl cunoaşte pe cântăreţ şi, conform avocatei, nu ştie cum a ajuns caseta în posesia sa.

Gloria Allred a înmânat ulterior caseta autorităţilor din New York, dar a refuzat să dea mai multe detalii despre filmări şi conţinutul acestora.

Noile acuzaţii au venit la doar o zi după ce R. Kelly a fost eliberat din închisoarea din Chicago în care se afla de pe 6 martie, pentru că nu a reuşit să plătească o pensie alimentară în valoare de 161.000 de dolari. Eliberarea sa a fost posibilă deoarece cineva a plătit suma datorată ca pensie alimentară pentru copiii săi.

Totodată, în perioada 22 - 25 februarie, rapperul a fost arestat după ce a fost acuzat de patru femei, dintre care trei minore, de agresiuni sexuale. Dacă va fi găsit vinovat, R. Kelly, pe numele real Robert Sylvester Kelly, este pasibil de şapte ani de închisoare pentru fiecare dintre cele zece capete de acuzare vizând abuzuri sexuale.

Cu câteva săptămâni înainte de arestarea sa, a fost lansat documentarul "Surviving R. Kelly", în cadrul căruia peste 50 de artişti, jurnalişti, rude sau apropiaţi ai rapperului mărturisesc experienţele negative pe care le-au avut cu R. Kelly.

În 2008, rapperul a fost achitat de acuzaţii de pornografie infantilă şi a negat mereu că ar fi recurs la astfel de gesturi.

În vârstă de 52 de ani, R. Kelly a lansat 12 albume de studio, vândute în 75 de milioane de copii, şi a fost recompensat, printre altele, cu trei premii Grammy.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici