Noua iubită a prinţului Harry, model pentru lenjerie intimă - FOTO, VIDEO

Prinţul Harry al Marii Britanii are o nouă relaţie, cu o tânără care însă ar putea avea probleme în a fi acceptată de familia regală deoarece este model pentru lenjerie intimă.

8229 afișări
Imaginea articolului Noua iubită a prinţului Harry, model pentru lenjerie intimă - FOTO, VIDEO

Noua iubită a prinţului Harry, model pentru lenjerie intimă (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Florence Brudenell-Bruce, în vârstă de 25 de ani, este noua iubită a prinţului Harry. Zvonuri legate de o posibilă relaţie a celor doi au apărut încă de acum patru săptămâni, scrie dailymail.co.uk.

Numele complet al noii iubite a prinţului este Florence Anne-Marie Brudenell-Bruce, iar tânăra este chiar de viţă nobilă, fiind verişoară de gradul opt cu Harry.

Totuşi, la cei 25 de ani Florence a trăit deja destul de intens. A avut o relaţie de doi ani cu pilotul de Formula 1 Jenson Button, a jucat într-un film indian, a pozat provocator pentru reclame la lenjerie intimă şi chiar s-a întins pe o masă de autopsie pentru un episod din serialul poliţist "Lewis".

Prinţul Harry a avut o relaţie de şapte ani cu Chelsy Davy, de care s-a despărţit recent. Săptămâna trecută, Florence a confirmat că s-a despărţit de ultimul ei iubit, Henry St George, fiul unui om de afaceri multimilionar. Aceste despărţiri au sporit zvonurile legate de o posibilă relaţie a lui Harry cu Florence.

Întrebată dacă are de făcut vreun comentariu despre Harry, Florence Brudenell-Bruce a declarat că nu sunt multe de spus.

Florence Anne-Marie Brudenell-Bruce este fiica unui negustor de vinuri şi a unei pictoriţe şi a crescut într-o casă din Fulham, alături de părinţi şi de cei trei fraţi ai ei. Ea este descendentă a celui de-al şaptelea conte de Cardigan.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici