Noul sezon "Dansez pentru tine": Concurenţii îşi vor trage la sorţi stilurile de dans

"Dansez pentru tine", emisiunea care a împlinit sute de visuri în ultimii cinci ani, revine la Pro TV cu un nou sezon, de la jumătatea lunii aprilie, iar în cadrul show-ului concurenţii vor trage la sorţi stilurile de dans, informează televiziunea.

354 afișări
Imaginea articolului Noul sezon "Dansez pentru tine": Concurenţii îşi vor trage la sorţi stilurile de dans

Noul sezon "Dansez pentru tine": Concurenţii îşi vor trage la sorţi stilurile de dans

Emisiunea "Dansez pentru tine" îşi redeschide ringul emoţiilor pentru cel de-al unsprezecelea sezon, care va aduce pe lângă eleganţă, strălucire, dansuri spectaculoase şi poveşti noi de viaţă, reguli şi stiluri noi de dans. Pe lângă deja consacratele stiluri precum dansul în ploaie, dansul la bară, hip-hop, stomp, cabaret, musical şi dans contemporan, concurenţii noului sezon "Dansez pentru tine" vor primi două noi provocări coregrafice: funky jazz şi dansul minorităţilor.

Emoţiile concursului vor fi însă sporite de o regulă nouă. Concurenţii îşi vor trage la sorţi stilul de dans pe care îl vor avea de realizat în fiecare ediţie. Mai precis, din cele două stiluri de dans din fiecare săptămână, unul dintre ele va fi impus, iar celălalt va fi tras la sorţi de fiecare echipă concurentă. Astfel, într-o singură ediţie vor putea fi văzute coregrafii diverse, de la vals şi tango până la Bollywood sau rock 'n' roll, fiecare pereche având de pregătit altceva decât contracandidaţii lor.

Cu această nouă regulă, perechile vor purta pe umeri responsabilitatea de a-şi alege singuri norocul, deoarece, în urma tragerii la sorţi, vor putea avea parte de un stil de dans potrivit lor sau din contră incompatibil cu dorinţele şi aptitudinile lor. Toată diversitatea de stiluri de dans din fiecare ediţie va avea însă o temă comună impusă pentru toate perechile. Aşadar, fie că unul are de dansat vals, altul tango sau quick-step, toţi coregrafii trebuie să se inspire din teme de tipul "Romeo şi Julieta", "Vampiri", "Noapte fierbinte".

Eleganţa şi spectacolul coregrafic de referinţă marca "Dansez pentru tine" vor fi coordonate cu abilitate şi empatie de Ştefan Bănică şi Iulia Vântur, emoţionaţi la începutul unei noi competiţii a visurilor. "Sunt nerăbdătoare să dam startul celui de-al unsprezecelea sezon. Simt că începe un nou capitol, cu noi provocări, situaţii şi trăiri intense. Îmi este dor de echipa cu care lucrez la «Dansez pentru tine», de publicul nostru, de energia din platou, de emoţiile, agitaţia din culise, de dans, spectacol. Acolo fiecare clipă se trăieşte altfel, e un loc magic... oamenii devin mai buni, mai atenţi, determinaţi. Pe mine mă încarcă cu energie", declară cu emoţie Iulia Vântur.

"«Dansez pentru tine» este o emisiune de o ţinută şi de o eleganţă pe care nu le mai întâlneşti în peisajul televiziunii din România. De asemenea, un aspect important este acela că acest show poate schimba în bine vieţile unor oameni cu poveşti dramatice de viaţă, iar unii dintre ei chiar reuşesc să se transforme în decursul a şapte săptămâni, în faţa publicului, în adevăraţi dansatori. Iar orchestra şi trupa de balet ale emisiunii aduc un plus de strălucire. Şi poate de aceea «Dansez pentru tine» a devenit o emisiune-fanion, alături de alte emisiuni de succes care au rezistat de-a lungul anilor în televiziunea postdecembrista şi se menţine în fruntea audienţelor şi în preferinţele telespectacorilor de nişte ani buni. Iar pentru mine reprezintă o experienţă unică de a «ţine» în mână un show de televiziune de 5 ore în direct", mărturiseşte prezentatorul Ştefan Bănică, în pragul celui de-al unsprezecelea sezon "Dansez pentru tine".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici