NUNTA ELENEI BĂSESCU: Ce lideri PDL vor merge la eveniment

Preşedintele PDL Vasile Blaga şi mai mulţi lideri democrat-liberali au precizat, miercuri, că au fost invitaţi la nunta Elenei Băsescu şi că vor merge cu plăcere, Andrea Paul arătând că va purta o vestimentaţie românească, iar Sulfina Barbu că doreşte să facă un cadou folositor pentru casa mirilor.

3182 afișări
Imaginea articolului NUNTA ELENEI BĂSESCU: Ce lideri PDL vor merge la eveniment

Elena Băsescu (Imagine: Stefan Micsik/Mediafax Foto)

Întrebat dacă merge la petrecerea de nuntă a Elenei Băsescu, Vasile Blaga a răspuns: "Da, am fost invitat şi merg cu plăcere."

Vicepreşedintele PDL Andrea Paul a spus că la nunta Elenei Băsescu va purta o rochie şi încălţăminte românească şi că va decide împreună cu soţul său cum vor proceda în privinţa cadoului.

"Pun destul de puţin preţ pe ţinută după cum aţi observat, preţul cel mai mare când este vorba despre ţinută îl pun pe: cumpără româneşte şi consumă româneşte. Port haine româneşti, deci la nuntă voi purta o rochie şi încălţăminte românească", a precizat Andrea Paul.

Sulfina Barbu, invitată la rândul său la nunta Elenei Băsescu, a spus că va purta ceva din dulapul propriu.

"Încă mai discut cu soţul meu referitor la cadou, dar vrem să fie ceva folositor pentru casa tinerilor căsătoriţi", a adăugat Sulfina Barbu.

Vicepreşedintele PDL Cristian Boureanu a spus că va participa împreună cu soţia sa la nunta Elenei Băsescu, arătând că, în privinţa vestimentaţiei, la bărbaţi este foarte simplu, va purta un costum şi o cravată.

"Nu am luat încă un cadou şi nu am hotărât încă dacă vom face un dar sau un cadou", a mai spus Boureanu.

Monica Macovei a arătat că a fost invitată la nuntă, dar, din păcate, nu poate să participe, deoarece trebuie să fie prezentă la o conferinţă la Freiburg, pentru că a promis de foarte mult timp.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici