Nunta regală: S-a aflat diminutivul delicat cu care prinţul Harry i se adresează viitoarei sale soţii

Voluntar sau din neatenţie, printul Harry a lăsat să-i scape numele de alint cu care i se adresează logodnicei sale Meghan Markle şi este incredibil de dulce, comentează presa britanică. Printul de 33 de ani a fost înregistrat pe cameră, încercând să-i aducă atenţia lui Meghan în timpul recepţiei de sâmbătă de la Jocurile Invictus de la Londra, când a strigat de mai multe ori "Meg" înainte ca aceasta să-şi întoarcă privirea spre el.

8901 afișări
Imaginea articolului Nunta regală: S-a aflat diminutivul delicat cu care prinţul Harry i se adresează viitoarei sale soţii

Nunta regală: S-a aflat diminutivul delicat cu care prinţul Harry i se adresează viitoarei sale soţii

Şi nu doar Meghan are o porecla! La începutul lunii, o prietenă a cuplului a dezvăluit că actriţa americană i s-a adresat lui Harry cu "Haz" în timpul unei discuţii.

Cuplul regal este pregătit să se căsătorească pe 19 mai în Capela Sf. Gheorghe de la castelul Windsor. Prinţul Harry şi actriţa Meghan Markle şi-au anunţat logodna în luna noiembie anul trecut. Familia regală va plăti pentru ceremonie, inclusiv pentru servicii, muzică, aranjamente florale şi recepţie.

Jason Knauf, un purtător de cuvânt al prinţului Harry a descris Castelul Windstor ca fiind "un loc foarte important" pentru cuplu, adăugând că cei doi au petrecut mult timp acolo încă de când s-au cunoscut.

Biserica Saint George a devenit un loc special după ce tatăl lui Harry, prinţul Charles, s-a căsătorit cu ducesa de Cornwall în anul 2005.

Meghan Markle, în vârstă de 36 de ani, de confesiune protestantă, a fost botezată în Biserica Anglicană.

Prinţul Harry şi logodnica sa au apărut pentru prima dată în public pe 1 decembrie, cu ocazia unui eveniment caritabil ţinut în oraşul Nottingham.

Cei doi formează un cuplu de mai mult de un an.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici