O actriţă din "Django Unchained", arestată după ce a fost confundată cu o prostituată - FOTO

Daniele Watts, o actriţă afro-americană care a jucat în filmul "Django Unchained", regizat de Quentin Tarantino, a fost arestată pentru scurt timp de poliţia din Los Angeles, care a confundat-o cu o prostituată.

274 afișări
Imaginea articolului O actriţă din "Django Unchained", arestată după ce a fost confundată cu o prostituată - FOTO

Danielle Watts (Imagine: Facebook)

Poliţia din Los Angeles (LAPD) a precizat într-un comunicat dat publicităţii duminică, pe site-ul ei, că a "răspuns unui apel radio" de la o persoană care denunţa o "expunere indecentă" din partea unui bărbat şi a unei femei, în interiorul unui autoturism argintiu Mercedes, "care avea o portieră deschisă".

Poliţiştii care au intervenit "au localizat doi indivizi care corespundeau descrierii suspecţilor şi i-au arestat pentru scurt timp. După o investigaţie mai amplă, au concluzionat că nicio infracţiune nu a fost comisă. Domnişoara Watts şi însoţitorul ei au fost eliberaţi", a precizat poliţia americană.

Într-un mesaj publicat pe pagina ei de Facebook, actriţa a relatat: "Am fost încătuşată şi arestată de doi poliţişti din Studio City", un cartier burghez din nordul oraşului Los Angeles, "după ce am refuzat să admit că făcusem ceva rău, exprimându-mi afecţiunea, complet îmbrăcată, într-un loc public".

"În timp ce stăteam pe bancheta din spate a automobilului de poliţie, îmi amintesc numeroasele ocazii în care tatăl meu a venit acasă frustrat sau umilit de poliţişti, deşi nu făcuse nimic rău", a adăugat ea.

"Am simţit acum ruşinea şi furia lui", a adăugat actriţa americană, care a jucat în serialele de succes "Weeds" şi "How I Met Your Mother". Pe pagina ei de Facebook pot fi văzute fotografii realizate în timpul acelui incident, care o prezintă pe vedeta americană plângând, cu mâinile la spate, alături de un poliţist.

Însoţitorul actriţei, Brian James Lucas, a spus că a fost "acostat de poliţie, pentru că şi-a exprimat afecţiunea în public".

"După întrebările puse de poliţist, am înţeles că persoanele care ne-au denunţat au crezut că un bărbat caucazian tatuat şi o femeie de culoare sexy şi în fustă scurtă erau în mod obligatoriu o prostituată şi clientul ei. Le-am arătat cartea mea de identitate, ştiind că nu făcusem nimic rău, dar Daniele a refuzat să o prezinte pe a ei, spunând că poliţiştii nu aveau dreptul de a o forţa să prezinte documentul", a spus acesta.

"Ei au încătuşat-o, au bruscat-o şi au împins-o spre maşina lor şi, în trecere, i-au tăiat încheietura mâinii, iar asta nu e deloc frumos din partea lor", a adăugat el pe Facebook, prezentând o fotografie cu tăietura de pe încheietura mâinii iubitei sale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici