O admiratoare a lui Drake, prinsă pe proprietatea artistului şi arestată în ajunul Crăciunului

O admiratoare înfocată a rapperului Drake a intrat ilegal pe proprietatea din California a actorului şi cântăreţului canadiano-american, pe 24 decembrie, în ajunul Crăciunului, şi, după ce a fost oprită de agenţii de pază, a fost arestată, informează contactmusic.com.

157 afișări
Imaginea articolului O admiratoare a lui Drake, prinsă pe proprietatea artistului şi arestată în ajunul Crăciunului

O admiratoare a lui Drake, prinsă pe proprietatea artistului şi arestată în ajunul Crăciunului (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Admiratoarea rapperului Drake a sărit gardul proprietăţii din Hidden Hills, Los Angeles, dar a fost oprită de agenţii de pază înainte să intre în locuinţă.

Aceasta a fost arestată şi va trebui să plătească o cauţiune de 1.000 de dolari.

Drake nu a fost singura celebritate care a avut de-a face cu fanii înfocaţi în ajunul Crăciunului. Un bărbat a intrat, în aceaşi zi, pe proprietatea surorii vitrege a starletei Kim Kardashian, Kylie Jenner.

Se pare că bărbatul a fost văzut în preajma proprietăţii lui Jenner de cel puţin zece ori în ultimele zile, iar, în momentul în care a încercat să intre în locuinţă, echipa de securitate a anunţat imediat poliţia.

Acesta a fost reţinut, apoi internat într-o clinică de psihiatrie, înainte de a fi eliberat, scrie TMZ.com.

Nici Drake şi nici Jenner nu au făcut comentarii în urma incidentelor, însă cei doi erau împreună în momentul comiterii infracţiunilor, petrecând ajunul Crăciunului alături de familia Kardashian.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici