O bucată, de peste 4 kg, din aripa unui avion a aterizat pe o maşină din Japonia, de la o înălţime de 2.000 de metri

O maşină a fost parţial distrusă după ce o bucată din aripa unui avion a picat din cer, la propriu. Incidentul s-a întâmplat în oraşul japonez Osaka.

18012 afișări
Imaginea articolului O bucată, de peste 4 kg, din aripa unui avion a aterizat pe o maşină din Japonia, de la o înălţime de 2.000 de metri

O bucată din aripa unui avion în zbor a aterizat pe o maşină din Japonia, de la o înălţime de 2.000 de metri

Porţiunea de aripă, de mai bine de 4 kg, a căzut de la o înălţime de 2.000 de metri, după ce s-a desprins de pe un avion KLM care aparţine companiei Royal Dutch Airlines. Aeronava decolase, sâmbătă, de pe aeroportul internaţional Kansai, relatează BBC.

Bucata de aripă a căzut pe capota maşinii şi a distrus fereastra din spate. Nimeni nu a fost rănit în incident, dar KLM a lansat o investigaţie.

Piesa s-a desprins din aripa unui Boeing 777 care avea la bord peste 300 de pasageri. Avionul a aterizat în siguranţă în aeroportul Schiphol din Amsterdam, câteva ore mai mai târziu.

"KLM regretă acest incident şi a lansat imediat o anchetă pentru identificarea cauzelor", a transmis compania aeriană olandeză, care a precizat că investigaţia se face "în strânsă legătură cu autorităţile aviaţiei civile japoneze şi cu Boeing".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici