O căţeluşă mutantă s-a născut cu cinci picioare şi două cozi

O căţeluşă mutantă s-a născut cu cinci picioare şi două cozi s-a născut cu 5 picioare şi 2 cozi. Adăpostul Casas Cuna din Puntarenas, în Costa Rica, a preluat animalul după ce proprietarii săi au declarat că nu îl pot îngriji şi nici nu pot plăti tratamentul de care are nevoie.

1820 afișări
Imaginea articolului O căţeluşă mutantă s-a născut cu cinci picioare şi două cozi

FOTO Jam Press

Centrul, care a botezat căţeluşul „Mia”, oferă periodic informaţii despre evoluţia sa.

Centrul a distribuit un videoclip în care căţeluşul bea dintr-un bol cu apă, însoţit de mesajul: "Priviţi-o pe Mia cum bea apă. Mâine suntem ocupaţi cu deparazitarea ei. Are o mulţime de gândaci".

Piciorul şi coada în plus ale căţeluşei sunt situate lângă coloana vertebrală, lângă stomac.

Adăpostul a declarat că Mia suferă de diaree şi constipaţie din cauza bolii sale genetice, relatează Mirror.

De asemenea, are două vaginuri şi două anusuri. Căţeluşa mutantă îşi face nevoile prin ambele, potrivit fondatoarei Casas Cuna, Sharon Solano. Se pare că procesul îi provoacă căţeluşei un oarecare disconfort.

Drept urmare, Casas Cuna caută ajutor financiar pentru ca patrupedul să poată fi supus unei intervenţii chirurgicale. Veterinarii trebuie să facă mai întâi radiografii şi o ecografie pentru a înţelege pe deplin starea căţeluşei şi pentru a înţelege cum pot avansa cel mai bine cu tratamentul ei.

Fraţii lui Mia s-au născut cu toţii normali şi au fost deja adoptaţi de familii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici