O continuare a filmului "Ziua Z: Apocalipsa 3D/ World War Z" va fi lansată în 2017 - VIDEO

O continuare a filmului "Ziua Z: Apocalipsa 3D/ World War Z", un thriller SF cu zombie, care l-a avut în distribuţie pe Brad Pitt, va fi lansată de studiourile Paramount pe 9 iunie 2017, informează site-ul revistei Variety.

8764 afișări
Imaginea articolului O continuare a filmului "Ziua Z: Apocalipsa 3D/ World War Z" va fi lansată în 2017 - VIDEO

O continuare a filmului "Ziua Z: Apocalipsa 3D/ World War Z" va fi lansată în 2017 (Captură video)

Revista Variety anunţase încă de anul trecut că managerii studiourilor Paramount l-au angajat pe Steven Knight pentru a scrie scenariul acestui proiect cinematografic, ce va fi cofinanţat de compania Skydance. Cineastul J.A. Bayona va regiza noul film, în care Brad Pitt îşi va relua rolul din pelicula originală.

Celebrul actor american va fi şi producător executiv al filmului, prin intermediul companiei sale, Plan B.

Detaliile despre intriga noului proiect cinematografic, care va fi realizat pe baza unei cărţi scrise de Max Brooks, sunt ţinute în mare secret de studiourile Paramount.

"Ziua Z: Apocalipsa" este un thriller al cărui protagonist este Gerry Lane (Brad Pitt), angajat la ONU, care este nevoit să străbată lumea întreagă într-o cursă contra cronometru pentru a opri o epidemie care răstoarnă guverne, răscoală armate şi ameninţă să elimine rasa umană.

Lungmetrajul "World War Z", regizat de Marc Forster, a obţinut încasări de peste 540 de milioane de dolari pe plan mondial în 2013 şi a devenit filmul cu cel mai mare succes de casă din cariera actorului Brad Pitt.

Continuarea sa va fi lansată pe marile ecrane nord-americane pe 9 iunie 2017. În aceeaşi zi, studiourile Fox vor lansa lungmetrajul "Fantastic Four 2".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici