O familie din Statele Unite şi-a clonat câinele în schimbul a 50.000 de dolari. Firma care a realizat ”clona” se laudă că a creat un geamăn identic

Un cuplu din Statele Unite a decis să îşi cloneze câinele după ce animalul a fost diagnosticat cu cancer. Alicia şi David Tschirhart au cheltuit 50.000 de euro pentru clonarea patrupedului, preţ pe care îl consideră mic în raport cu bucuria de a avea un câine identic cu cel pe care îl pierduseră.

5673 afișări
Imaginea articolului O familie din Statele Unite şi-a clonat câinele în schimbul a 50.000 de dolari. Firma care a realizat ”clona” se laudă că a creat un geamăn identic

O familie din Statele Unite şi-a clonat câinele în schimbul a 50.000 de dolari. Firma care a realizat ”clona” se laudă că a creat un geamăn identic

Cei doi au luat decizia după ce Marley, câinele ”original”, a fost diagnosticat cu cancer. Potrivit postului de televiziune KGTV, citat de CNN, Marley i-ar fi salvat viaţa stăpânei sale pe vremea când aceasta era însărcinată. Alicia se plimba prin pădure şi a fost la un pas să fie atacată de un şarpe cu clopoţei. Câinele a fost singurul care a sesizat şarpele: a lătrat până l-a speriat şi l-a făcut să se îndepărteze.

ViaGen Pets este firma la care cuplul american a apelat pentru clonarea câinelui. Specialiştii firmei au recoltat un fragment de ţesut, au cultivat celule vii şi le-au îngheţat. În momentul în care familia a decis că este momentul pentru realizarea clonei, compania a luat una dintre celule pe care a introdus-o în oul unei femele din aceeaşi specie. Embrionul a fost apoi transferat unei mame surogat, iar puiul s-a născut normal. ViaGen Pets se laudă că a reuşit să ofere un geamăn identic.

Alicia şi David sunt, de asemenea, extrem de mulţumiţi de rezultat. Aceştia au precizat că Ziggy, câinele ”clonă”, are aceeaşi personalitate, se joacă la fel şi îi plac aceleaşi jucării.

sursa foto: profimedia

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici