O felie din tortul servit la nunta prinţesei Diana, vândută la licitaţie cu 1.375 de dolari - VIDEO

O felie din tortul servit la nunta prinţesei Diana cu prinţul Charles al Marii Britanii, organizată la Londra, în 1981, a fost vândută la o licitaţie organizată în Statele Unite, cu suma de 1.375 de dolari, informează contactmusic.com.

292 afișări
Imaginea articolului O felie din tortul servit la nunta prinţesei Diana, vândută la licitaţie cu 1.375 de dolari - VIDEO

O felie din tortul servit la nunta prinţesei Diana, vândută la licitaţie cu 1.375 de dolari

Licitaţia pentru felia din acel tort preparat în 1981 a fost organizată joi, la sediul general din Los Angeles al casei Nate D. Sanders. Preţul de pornire fusese fixat la suma de 1.100 de dolari.

Acel tort de nuntă, cu fructe şi glazură din cremă de brânză, a fost preparat de David Avery, pe atunci bucătar în Forţele regale ale Marinei britanice. Felia a fost scoasă la vânzare într-o cutie de prezentare argintie şi este însoţită de una dintre notificările originale pe care a fost tipărit următorul text: "Cele mai bune urări, din partea alteţelor regale prinţul şi prinţesa de Wales".

Casa de licitaţie Nate D. Sanders a mai vândut o felie din acelaşi tort de nuntă, în 2014, cu exact acelaşi preţ.

Prinţul Charles şi Diana Spencer s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii fastuoase, organizată în catedrala St. Paul din Londra, pe 29 iulie 1981. Cei doi au avut împreună doi fii - prinţul William şi prinţul Harry - însă au divorţat pe 28 august 1996.

Prinţesa Diana a murit la vârsta de 36 de ani, în urma unui accident de automobil produs la Paris, pe 31 august 1997.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici