O femeia declarată decedată a fost descoperită în viaţă înaintea procesului de îmbălsămare

  • O tânără a fost declarată moartă la locuinţa sa din Detroit.
  • "Urmau să îi extragă sângele", a spus avocatul familiei, Geoffrey Fieger, pentru WXYZ-TV.
  • Totuşi cu puţin timp înaintea procesului de îmbălsămare ea a deschis ochii, a precizat avocatul familiei.
3095 afișări
Imaginea articolului O femeia declarată decedată a fost descoperită în viaţă înaintea procesului de îmbălsămare

O femeia declarată decedată a fost descoperită în viaţă înaintea procesului de îmbălsămare

Serviciul de pompieri din Southfield a recunoscut că a fost implicat într-o serie ciudată de evenimente, duminică, care a început când un echipaj medical a fost chemat la o casă în care o femeie de 20 de ani nu răspundea, relatează The Guardian.

Paramedicii au încercat să o resusciteze pentru 30 de minute şi au consultat un medic din camera de urgenţe. Medicul „a pronunţat pacientul decedat pe baza informaţiilor medicale furnizate” de la faţa locului, a spus secţia.

Biroul examinatorului din Oakland a declarat că trupul poate fi eliberat familiei fără autopsie, potrivit departamentului de pompieri.

Dar apoi a venit descoperirea uluitoare: femeia era încă în viaţă mai mult de o oră mai târziu.

"Personalul nostru a confirmat că respiră" şi a chemat un echipaj medical de urgenţă, au spus reprezentaţii casei funerare.

„Cineva a pronunţat decesul copilului meu şi el nici măcar nu a murit ”, a declarat pentru WDIV-TV mama lui Beauchamp, Erica Lattimore.

Southfield a spus că desfăşoară o anchetă internă, dar a insistat că serviciile de pompieri şi poliţie au urmat procedurile.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici