O femeie a dezvăluit măsura EXTREMĂ pe care a luat-o pentru a şterge pozele sale indecente de pe telefonul fostului iubit

O femeie a luat măsuri extreme pentru a-şi şterge pozele nud de pe telefonul fostului prieten. Aceasta a intrat prin efracţie în locuinţa bărbatului, relatează news.com.au.

15184 afișări
Imaginea articolului O femeie a dezvăluit măsura EXTREMĂ pe care a luat-o pentru a şterge pozele sale indecente de pe telefonul fostului iubit

O femeie dezvăluie cum a şters pozele sale indecente de pe telefonul fostului iubit

Jana Hocking, un producător de televiziune din Sydney, Australia, dezvăluie că a avut un moment de regret după ce a trimis o poză indecentă fostului său iubit. Fotografia nud a fost trimisă în timp ce aceştia formau un cuplu, dar Jana s-a temut că fostul ei partener ar putea distribui imaginea după sfârşitul relaţiei lor.

„Eram conştientă de faptul că există o poză nud cu mine pe telefonul lui, iar gândul că ar fi putut să se răzbune pe mine mă îngrozea. Aşa că am făcut ceva ce nu aş fi crezut niciodată că pot să fac”, spune Jana.

Femeie s-a decis să între prin efracţie în locuinţa fostului iubit pentru a se asigura că orice dovadă este ştearsă de pe telefonul lui.

„Am ajuns la casa lui târziu în noapte, pentru că ştiam că va dormi la ora aia. M-am strecurat pe geam, în timp ce el sforăia, i-am luat telefonul, am găsit poza şi am şters-o”, continuă Jana.

„Chiar şi în ziua de azi, îi mulţumesc lui Dumnezeu că identificarea prin amprentă nu era inventată încă pentru telefoane”, glumeşte femeia.

Aceasta conclude că această întâmplare nu înseamnă că nu ar trebui să trimitem poze riscante. „Totuşi, trebuie să fim pregătiţi în cazul în care alte persoane ar vedea imaginile”, afirmă Jana.

În jur de 23% de persoane recunosc că au trimis poze nud, la o medie de trei prieteni, conform Institutului Kinsey care a analizat răspunsurile a peste 5.000 de persoane cu vârstele între 21 şi 75 de ani. 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici