O femeie care a născut la un concert Metallica i-a pus copilului numele solistului

  • Joice Figueiró, artistă braziliană specializată în tatuaje, a născut la un concert Metallica din Brazilia şi i-a dat bebeluşului său al doilea nume în onoarea trupei.
  • Copilul poartă şi numele James, la fel ca solistul trupei Metallica, James Hetfield, care s-a interesat de soarta bebeluşului.
352 afișări
Imaginea articolului O femeie care a născut la un concert Metallica i-a pus copilului numele solistului

FOTO Captură Jhenyffer Meins/Reuters

Joice Figueiró a intrat în travaliu în timpul concertului susţinut de Metallica pe stadionul Estádio Couto Pereira din Curitiba, în luna mai a acestui an. Figueiró, care era însărcinată în 39 de săptămâni, a început să aibă contracţii la scurt timp după ce Metallica a urcat pe scenă. Apoi i s-a rupt apa pe drumul spre maternitate, de la locul de desfăşurare a concertului. Astfel, nu a avut timp suficient pentru a ajunge la maternitate. Fiul ei, Luan, s-a născut la ora 23:15, după cum a dezvăluit ulterior Figueiró pe Instagram, „în sunetul lui <Enter Sandman>”.

Metallica a distribuit vestea lui Figueiró pe feed-ul lor de Instagram Stories, iar solistul James Hetfield i-a sunat, de asemenea, pe proaspăta mamă şi pe soţul ei, Jaime, pentru a-i felicita.

Într-un interviu acordat pentru The Guardian, Figueiró a detaliat experienţa pe care a avut-o şi a dezvăluit că ea şi soţul ei i-au dat lui Luan un al doilea nume inspirat de Metallica, „James”, după numele solistului James Hetfield.

„Am ales deja numele Luan pentru copil. (...) Ne-am simţit atât de conectaţi cu James la telefon încât am decis să îi dăm al doilea nume lui Luan, James. Pur şi simplu ni s-a părut potrivit. Acum nu va mai putea asculta altă muzică decât metal”, spune artista care a devenit de curând mamă.

Ea a spus că ei şi soţului său nu le-a venit să creadă când James Hetfield a sunat. L-au descris pe muzician ca fiind „atât de amabil”.

„M-a întrebat dacă sunt bine, dacă bebeluşul este sănătos”, a spus Figueiró. „I-am spus toată povestea”.

Figueiró şi-a amintit cum a început să simtă contracţii „imediat ce trupa a urcat pe scenă”, adăugând: „Am avut o mică problemă: Încercam să rezist puţin, gândindu-mă: Trebuie să văd Metallica”.

Metallica se bucură în prezent de o revenire uriaşă cu single-ul lor din 1986, „Masters Of Puppets”, după ce a apărut în finalul serialului Stranger Things 4. Piesa este pe cale să intre pentru prima dată vineri în Top 40 single-uri din Marea Britanie.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici