O femeie divorţată şi cu copii s-a căsătorit cu un... covor: „Sunt puţin obsedată de el”

Sunt o mulţime de cazuri cu oameni care se căsătoresc cu tot felul de obiecte, dar o femeie din Marea Britanie i-a întrecut pe toţi. Aceasta, divorţată şi cu copii, a ales să se mărite cu un covor.

2142 afișări
Imaginea articolului O femeie divorţată şi cu copii s-a căsătorit cu un... covor: „Sunt puţin obsedată de el”

VIDEO. O femeie divorţată şi cu copii s-a căsăgtorit cu un... covor: „Sunt puţin obsedată de el”

În timpul ceremoniei, Bekki Cocks i-a promis „partenerului” ei că îi va fi alături până când „moartea îi va despărţi”, scrie Daily Star

„L-am cumpărat pe Mat acum un an şi le-am spus tuturor despre cât de mult îl iubesc, de atunci. Am început să mă gândesc serios la asta, după ce prietenii mei obişnuiau să glumească şi să mă întrebe de ce nu mă căsătoresc cu el dacă tot îl iubesc atât de mult. Am petrecut atât de mult timp îngrijindu-l şi curăţându-l de câteva ori pe zi şi asigurându-mă că arată mereu bine. Acum, nu pot sta fără el. Sunt puţin obsedată de el. Când copiii mei dorm, stau cu el în pat şi îi împărtăşesc cele mai intime gânduri”, a mărturisit britanica.

„Nu pot fi mai fericită. Mă gândesc serios cum o să petrec Crăciunul cu Mat”, a adăugat Bekki.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici