O femeie este acuzată că ar fi violat şi jefuit un şofer de taxi

O tânără în vârstă de 23 de ani din Ohio este acuzată ca a violat şi a jefuit un şofer de taxi la începutul anului.

653 afișări
Imaginea articolului O femeie este acuzată că ar fi violat şi jefuit un şofer de taxi

O femeie este acuzată că a violat şi a jefuit un şofer de taxi (Imagine: Sebastian Tataru/ Mediafax Arhiva Foto)

Britanny Carter este acuzată că a intreţinut relaţii sexuale cu şofer de taxi în timp ce un complice îl ameninţa cu un cuţit, informează The Telegraph. Cei doi au luat şi suma de 32 de dolari din portofelul şoferului.  
 
Poliţia spune că Britany s-a urcat în taxi împreună cu complicele ei, Cory Jackson şi încă un pasager deocamdată necunoscut în data de 28 ianuarie. Incidentul a avut loc în oraşul american Fremont. 
 
 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici