O femeie s-a oferit să-i doneze un rinichi soţului bolnav de diabet. La analizele de dinainte de recoltarea organului, medicii i-au pus un diagnostic total neaşteptat

Richard şi Tracy Stuart sunt un cuplu căsătorit de aproape 25 de ani. Viaţa celor doi s-a schimbat recent, după o serie de incidente medicale, transmite publicaţia Nelson Star.

40073 afișări
Imaginea articolului O femeie s-a oferit să-i doneze un rinichi soţului bolnav de diabet. La analizele de dinainte de recoltarea organului, medicii i-au pus un diagnostic total neaşteptat

Unei femei care s-a oferit să-i doneze un rinichi soţului bolnav de diabet i-a fost pus un diagnostic total neaşteptat

Funcţia renală lui Richard s-a deteriorat accelerat vara trecută din cauza diabetului, iar soţia lui, care credea că este sănătoasă, s-a oferit să-i doneze un rinichi. La început, veştile au fost îmbucurătoare. Cei doi erau compatibili. Dar, o serie mai amănunţită de analize a relevat ceva neaşteptat: Tracy are cancer.

Femeia suferă de mielom multiplu, un tip de cancer care apare în celulele plasmatice, un alt tip de celule imune, potrivit CSID. Celulele plasmatice anormale, numite celule de mielom, se acumulează în măduva osoasă şi formează tumori în oase pe tot corpul.

Acum, cei doi soţi din Canada au grijă unul de altul. Din cauza problemelor medicale, soţii Stuart au fost nevoiţi să renunţe la locurile de muncă. Richard a început dializa la începutul anului, iar Tracy va începe chimioterapia la sfârşitul acestei luni.

Un prieten al celor doi soţi a deschis un cont pe platforma de crowdfunding GoFundMe pentru a strânge banii necesari pentru tratamentul lor.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici