O femeie susţine că a fost concediată deoare se îmbrăca bărbăteşte la serviciu

Chakia Harvell, o femeie din statul american Long Island, susţine că a fost concediată deoarece se îmbrăca bărbăteşte la serviciu, transmite New York Post.

11431 afișări
Imaginea articolului O femeie susţine că a fost concediată deoare se îmbrăca bărbăteşte la serviciu

O femeie susţine că a fost concediată deoare se îmbracă ca un bărbat

Femeia susţine că a primit undă verde la interviul de angajare pentru stilul ei vestimentar, costume cu cămaşă şi cravată. Totuşi, după o vreme un angajat de la resurse umane ar fi chemat-o şi i-ar fi cerut să fie mai feminină şi să poarte mai des fuste. Femeia susţine că este lesbiană.

Potrivit ei, compania le recomandă angajatelor de la vânzări să poarte rochii, fuste şi pantofi cu toc.

Harvell, în vârstă de 32 de ani, a dat compania pentru care lucra, Wyndham Vacation Ownership, în judecată la Manhattan Federal Court. Ea cere daune în valoare de 1,5 milioane de dolari.

Compania Wyndham Vacation Ownership nu a răspuns la mesajele trimise de jurnaliştii de la New York Post.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici