O înregistrare video cu fiica lui Pink trăgând cu arma stârneşte controverse | VIDEO

O înregistrare video în care fiica în vârstă de 7 ani a cântăreţei Pink este surprinsă antrenându-se cu o armă de foc, publicată de motociclistul profesionist Carey Hart, tatăl micuţei, pe contul său de Instagram, a stârnit controverse, potrivit bbc.com.

385 afișări
Imaginea articolului O înregistrare video cu fiica lui Pink trăgând cu arma stârneşte controverse | VIDEO

O înregistrare video cu fiica lui Pink trăgând cu arma stârneşte controverse

Carey Hart, al cărui cont de pe reţeaua de socializare online Instagram este urmărit de 913.000 de persoane, a scris că fetiţa a început să tragă cu arma la vârsta de trei ani şi că, în prezent, este "destul de pricepută" în acest domeniu.

Hart a publicat alături de înregistrarea video mesajul următor: "Îmi cresc copiii astfel încât să ştie despre armele de foc, cum să le manevreze, cum să tragă cu ele, cum să le depoziteze şi să evite ca ele să cadă în mâna unor neştiutori". De asemenea, Carey Hart a specificat că niciunul din familie nu vânează, considerând trasul cu arma un sport.

Videoclipul a fost vizionat de peste 300.000 de ori şi are mai mult de 5.000 de comentarii - unii lăudându-l pe Hart, alţii criticând decizia acestuia de a îi permite fetiţei să folosească o armă de foc.

"Nu există niciun motiv pentru care un copil în vârstă de trei ani trebuie să tragă cu arma. Este vorba doar de cultura americană toxică şi de îndoctrinare care promovează ideea că armele sunt cumva «grozave» şi «o pasiune»", a scris o persoană.

Motociclistul în vârstă de 43 de ani a replicat: "Aceasta este părerea ta. Nu critic niciodată oamenii care au opinii diferite de ale mele. Îmi plac dezbaterile şi clarificarea subiectelor sensibile precum acesta. Însă, dacă nu îmi respecţi ţara şi «cultura», am tot dreptul să fiu răutăcios".

O altă persoană, care a spus că este şerif, l-a lăudat pe Hart, spunând că este nevoie de mai mulţi părinţi ca el.

În alte comentarii, Hart a amintit despre una dintre legile din constituţia americană care permite portul de armă.

Subiectul este unul controversat în SUA, în condiţiile în care au avut loc mai multe masacre în ultimii ani.

Carey Hart şi Pink sunt căsătoriţi de 12 ani şi mai au un băieţel, Jameson, născut în 2016.

Pink, recompensată, printre altele, cu trei premii Grammy, a vândut, de-a lungul carierei, peste 40 de milioane de albume pe plan mondial şi peste 50 de milioane de single-uri în format digital. Cel mai recent album al său este "Beautiful Trauma", lansat în octombrie 2017.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici