O legendă a tenisului mondial divorţează după o relaţie de 13 ani

Fostul jucător de tenis Boris Becker şi soţia sa, modelul olandez Lilly Kerssenberg, au anunţat că vor divorţa, după o relaţie care a durat 13 ani, potrivit site-ului Frankfurter Allgemeine Zeitung.

17482 afișări
Imaginea articolului O legendă a tenisului mondial divorţează după o relaţie de 13 ani

O legendă a tenisului mondial divorţează după o relaţie de 13 ani

Legenda tenisului mondial şi soţia sa, Lilly, s-au despărţit pe cale amiabilă, potrivit unui comunicat transmis presei.

Boris Becker s-a căsătorit cu olandeza Sharlely "Lilly" Kerssenberg în iunie 2009, în prezenţa a 200 de invitaţi, evenimentul bucurându-se de un mare interes al publicului. Ceremonia a fost transmisă de postul RTL, care a obţinut drepturile de televizare. Aproximativ 9,7 milioane de germani au putut umări în direct evenimentul.

Cei doi se cunoscuseră în Miami, SUA, în 2005.

Fiul lor, Amadeus, s-a născut în 2010.

Aceasta a fost a doua căsătorie a lui Becker, după cea cu actriţa şi designerul Barbara Feltus. Din această primă căsătorie, Boris Becker mai are doi copii, Noah, în vârstă de 24 de ani, şi Elias, în vârstă de 18 ani. De asemenea, Becker are o fiică, Anna Ermakova, tot de 18 ani, dintr-o aventură scurtă pe care a avut-o cu modelul rus Angela Ermakova.

Boris Becker traversează o perioadă dificilă din punct de vedere financiar. În iunie 2017, fostul jucător de tenis, în vârstă de 50 de ani, a intrat în faliment personal, din cauza unei datorii mari neplătite o perioadă lungă de timp.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici