O maşină parcată timp de 47 de ani în acelaşi loc a devenit atracţie turistică în Italia

  • Maşina unui pensionar italian a devenit atracţie locală după ce a fost parcată timp de 47 de ani în acelasi loc, în oraşul Conegliano din nordul Italiei.
  • Acum câteva săptămâni a trebuit mutată.
2411 afișări
Imaginea articolului O maşină parcată timp de 47 de ani în acelaşi loc a devenit atracţie turistică în Italia

Sursa foto: Twitter

Lancia Fulvia din 1970 este deţinută de Angelo Fregolent, un fost comerciant în vârstă de 94 de ani, conform Cnews.

În 1974 şi-a parcat maşina pentru ultima dată pe rue Zamboni, chiar în faţa chioşcului pe care îl deţinea împreună cu soţia sa, la parterul casei. Folosită ca loc de depozitare, nu a fost mutată timp de aproape jumătate de secol. După pensionare, Angelo Fregolent nu a considerat de cuviinţă să mute vehiculul.

De-a lungul anilor, maşina a devenit un adevărat simbol al oraşului Conegliano. Turiştii vin să-i facă poze şi locaţia sa este menţionată pe Google Maps.

Însă frumoasa poveste trebuie s-a încheiat pe 20 octombrie, când maşina a fost mutată de o camionetă de remorcare din cauza unor lucrări. Angelo Fregolent a fost de acord, cu o condiţie: ca Lancia sa „să nu fie tratată ca o epavă”.

Antreprenorii locali o vor restaura înainte de a o expune în oraş. „M-aş bucura să o văd prezentata aşa cum merită”, a declarat Angelo Fregolent presei italiene.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici