O mireasă a fost criticată dur pentru lucrul „vulgar” pe care s-a gândit să îl ceară invitaţilor la nuntă

În România aproape toată lumea dă la nunţi bani ca dar, însă sunt ţări în care aşa ceva este considerat ca fiind inacceptabil de mulţi oameni.

32143 afișări
Imaginea articolului O mireasă a fost criticată dur pentru lucrul „vulgar” pe care s-a gândit să îl ceară invitaţilor la nuntă

O mireasă a fost criticată dur pentru lucrul „vulgar” pe care s-a gândit să îl ceară invitaţilor la nuntă

O viitoare mireasă a scris pe site-ul Mumsnet că ar vrea să le transmită invitaţilor la nuntă faptul că ea şi partenerul ei nu îşi doresc să primescă cadouri la nuntă, ci bani. Tânăra a întrebat cum le-ar putea cere, într-un mod politicos, invitaţilor, acest lucru.

Postarea s-a viralizat imediat, deoarece celor mai mulţi utilizatori li s-a părut că aşa ceva este „vulgar” şi „grosolan”, , transmit publicaţiile Daily Mail şi Her.

„Nu este politicos să ceri bani”, a scris cineva. „Ne învăţăm copiii să fie recunoscători pentru orice cadouri primesc şi să nu se aştepte la nimic special, aşa că nu înţeleg de ce atunci când te căsătoreşti ar trebui să te abaţi de la această regulă de bun simţ”, a comentat altcineva. „Nu face asta. E grosolan!”, a scris un alt utilizator. 

Au fost şi câteva persoane cărăra li s-a părut în regulă ca mireasa să ceară bani.

Între timp, postarea controversată a fost ştearsă de pe site-ul Mumsnet.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici