O şansă la viaţă furată de oameni, dar redată de animale: Un bebeluş abandonat într-un depozit de deşeuri a fost salvat de un câine

  • Viaţa unui bebeluş abandonat într-un depozit de deşeuri din în Cebu, Filipine, a fost salvată de un câine.
  • Căţelul „a cerut” ajutorul unui motociclist până când bărbatul a înţeles mesajul şi l-a urmat în munţi.
57262 afișări
Imaginea articolului O şansă la viaţă furată de oameni, dar redată de animale: Un bebeluş abandonat într-un depozit de deşeuri a fost salvat de un câine

FOTO: Facebook Deputy Dogs - Pets On Patrol

Junrell Fuentes Revilla mergea cu motocicleta prin munţii din Cebu. Deodată, un câine a apărut de nicăieri şi a început să alerge după el, lătrând puternic, conform La Stampa.

La început, bărbatul a crezut că este doar un câine deranjat de motor, apoi şi-a dat seama că vrea să-i „spună” ceva şi nu va renunţa până nu se va opri.

Câinele a lătrat fără încetare, „de parcă ar fi avut nevoie disperată să spună ceva”. Junrell s-a oprit, l-a mângâiat şi şi-a dat seama că vrea să-i arate ceva, să-l ducă undeva. Copleşit de situaţie, l-a urmat. Câinele a început să-l ghideze de pe potecă spre un depozit de deşeuri. Şi acolo a văzut „un pacheţel”. Când s-a apropiat, bărbatului nu i-a venit să creadă ochilor: era un nou-născut înfăşurat într-un prosop, încă în viaţă.

Copilul a fost dus la cea mai apropiată secţie de poliţie: părea să aibă o stare bună de sănătate, în ciuda faptului că a fost abandonat într-un depozit de deşeuri.

Povestea s-a răspândit rapid pe reţelele de socializare, iar mai mulţi voluntari au pornit în căutarea câinelui. Aşa au aflat că nu e un câine vagabond, ci aparţine unei familii numeroase care trăieşte în munţi.

„Familia este iubitoare de câini şi are alţi 4 câţei, precum şi 5 pui. Nu vom uita niciodată ce ne-a spus proprietarul său: <Oricât de grea ar fi viaţa, chiar dacă sunt sărac, îmi hrănesc toţi câinii şi îi îngrijesc>”, a declarat un voluntar.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici