O pasarelă spectaculoasă din sticlă a fost inaugurată în munţii Tianmen din China - VIDEO

China a inaugurat luni o nouă pasarela din sticlă în munţii Tianmnen, după ce statul chinez pare să fi dezvoltat o obsesie pentru construcţiile uluitoare, informează bbc.com

1606 afișări
Imaginea articolului O pasarelă spectaculoasă din sticlă a fost inaugurată în munţii Tianmen din China - VIDEO

O pasarelă spectaculoasă din sticlă a fost inaugurată în munţii Tianmen din China - VIDEO

Cea mai nouă pasarelă de sticlă din China face parte din seria de construcţii uluitoare pe care le-au născocit arhitecţii chinezi.

"Calea pe Dragon", aşa cum a fost numită construcţia, împrejmuieşte parcul naţional forestier Zhangjiajie din provincia Hunan.

Pentru cei ce nu suferă de rău de înălţime, traversarea imensei pasarele ar putea fi oportunitatea perfectă pentru a realiza cele mai frumoase fotografii.

În scopul de a reduce vibraţiile care ar putea afecta structura podului, acesta a fost echipat cu peste 70 de bile de sticlă, fiecare cântărind circa 750 de kilograme, a spus Wan Tianbao, inginerul-şef al proiectului, pentru China Daily. Specialiştii au realizat peste 100 de teste, pentru a demonstra că podul rezistă la o greutate echivalentă cu cea a 800 de oameni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici